Ana sayfa Kadın Haberleri Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu

Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu tatile devam eden ünlüler arasında. Oyuncular, instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçileri ile etkileşim halinde bulunuyor. İşte instagrama yansıyan ünlü güzellerin tatil halleri…

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, tatil pozları ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, siyah mayosu ile manzara pozu verdi, takipçileri ise güzelliğine yönelik birçok övgüde bulundu.

Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu 10

Tatil huzuru ile dikkat çeken isimlerden birisi de Esra Bilgiç… Ünlü oyuncu en son Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat verdi. Oyuncu, yeni sezonda da dizide yer almaya devam edecek. Ancak oyuncu şimdilerde dünyanın farklı ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisi ile gündemde kalmayı sürdürüyor.

Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu 11

Enerjik ve neşeli halleri ile tatilden esprili paylaşımlar yapan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu da yine hayranlarını gülümseten bir mesaj yayınladı. Oyuncu, “Elbisenin sırtını görmeye çalışıyorumdur” notu ile aşağıdaki sırt dekolteli fotoğrafını paylaştı.

Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu 12

Güzelliği ile hayranlarının aklını başından alan isimlerden birisi de Hazal Subaşı. Çukur dizisinde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda da rolüne devam edecek. Tatilde ise sevgilisi Rıza Kocaoğlu ile birlikte keyifli anlar yaşayan Hazal Subaşı, sıklıkla gülümseyen pozlarını instagram hesabından yayınlıyor.

Aybüke Pusat, Hazal Subaşı, Esra Bilgiç ve Aslı Bekiroğlu seksi halleri ile göz doldurdu 13