Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un Ada Masalı dizisi nerede çekilecek?

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un Ada Masalı dizisi nerede çekilecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle başrolde buluşan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisi çok dikkat çekiyor. Dizinin hikayesi ve iki başrol oyuncusunun uyumları da çok merak ediliyor.

Ayrıca dizinin nerede çekileceğini de soran izleyiciler, google’da birçok arama yapıyor. Peki Ada Masalı isimli yeni dizi nerede çekilecek? İşte bu sorunun yanıtı İzmir… Dizi için yakında İzmir’in çeşitli ilçelerinde çekimleri yapılacak şekilde hazırlıklara devam ediliyor.

Oyuncu kadrosunun da hızla tamamlanmakta olan dizide Alp Navruz, Deniz karakterini canlandıracak. Ayça Ayşin Turan’ı ise Derya olarak izleyeceğiz. Bakalım Derya – Deniz çiftine izleyiciler ne kadar ilgi gösterecek.

Ay Yapım imzalı Star TV dizisinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Nihan Büyüksaraç’ın Selma karakterini canlandıracağı dizide Derya’nın kuzeni Nehir’i ise Eylül Ersöz canlandıracak.

Moda tasarım konusunda oldukça yetenekli olan ve terzilik yapan Selma karakteri dikkatleri çekecektir.

Bülent Çolak’ın da dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıkmıştı. Görkem karakteri ile ekrana gelecek olan Çolak ile birlikte ekip tamamlanmak üzere.

Görkem ve Deniz’in hikayede yıldızları ise pek barışmayacak.