Ana sayfa Sosyal Medya Heyecan dorukta! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı izleyicisinin sesi oldu adeta!

Heyecan dorukta! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı izleyicisinin sesi oldu adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Nisan ayında sezon arası veren Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri bir kaç hafta önce başlamıştı. Geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlayan dizi, Fox TV’nin kararı ile sezonda da devam etmişti. Reytingleri yaz ayından düşük gelse de Cumartesi akşamına alınan dizi, izleyicinin de sosyal medyada verdiği güç ile devam etti.

Dizinin takipçileri, öylesine büyük bir ses çıkardılar ki sosyal medyadan, hem dizinin iki oyuncusu Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i hem de diziyi, sosyal medyanın gündeminden hiç düşürmediler!

Heyecan dorukta! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı izleyicisinin sesi oldu adeta! 9

Yurtdışından da büyük ilgi gören dizi, farklı ülkelere de satılmaya başlandı. Şu sıralar İtalya’da da yayınlanmaya başladı.

Dizinin arkasına aldığı bu büyük izleyici gücü ile yaz sezonunda da yeni bir yaz dizisiyle risk almak yerine, varolan dizisiyle yürümeyi tercih etti kanal.

Heyecan dorukta! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı izleyicisinin sesi oldu adeta! 10

Maldivler’de tatil yapan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in aşk dedikodularından sonra beraber olduklarının da ortaya çıkmasıyla, sosyal medyada gündeme daha çok gelmeye başladılar.

Şimdi 9 Haziran Çarşamba akşamı yaz sezonunun ilk bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor dizi. İzleyenler kadar oyuncular da heyecanlı.

5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak olan dizide Eda ve Serkan’ın bir de çocukları olduğu ortaya çıkacak! Hikayenin 50. bölümde biteceği de şimdiden planlanmış bir durum.

39. bölümüyle sezon finali yapan dizi, 11 bölüm çekilip bitecek. İzleyenler heyecanlarını sosyal medyadan dile getiriyorlar.

Hande Erçel de yaptığı son paylaşım ile tüm izleyicilerin bir kez daha sesi oldu! Hayranları kadar kendilerinin de heyecanla yeni bölümü beklediklerini ifade etti oyuncu.

İşte Erçel’in paylaşımı…

Heyecan dorukta! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı izleyicisinin sesi oldu adeta! 11