Ana sayfa Müzik Aydilge, Eskişehir’de hayranlarıyla buluştu ve uyuşturucuya savaş açtı!

Aydilge, Eskişehir’de hayranlarıyla buluştu ve uyuşturucuya savaş açtı!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Aydilge, Eskişehir’de verdiği konser ile adından konuşturdu.

Havanın soğuk olmasına aldırış etmeden hayranları ile muhteşem anlar yaşayan Aydilge, Eskişehir Hat Boyu’nda iki saate yakın sahnede kaldı. Büyük coşkuyla alkışlanan Aydilge, hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Müzisyen kimliğinin yanı sıra, yazdığı romanlarıyla da gençlerin örnek aldığı sanatçılardan olan Aydilge, uyuşturucu ve benzeri tüm zararlı alışkanlıklara karşı, Yeşilay önderliğinde, Eskişehir’de muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

‘Bağımlılığa değil, bağımlılıkla mücadeleye destek olun’ çağrısında bulunan Aydilge, alanı dolduran binlerce kişinin eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Özel Hissetmek için Alkol ve Uyuşturucuya İhtiyacımız Yok!

”Hayatım boyunca hiç alkol, sigara, uyuşturucu kullanmadım. Ama bunu, bakın ben ne kadar da mükemmelim anlamında söylemiyorum. Çünkü hepimizin az çok bağımlılıkları var aslında” diyen ünlü şarkıcı, ”Kimimiz teknolojiye, kimimiz yemeğe, kimimiz alış verişe, kimimiz de ilgiye bağımlıyız. Oysa ki içimizdeki boşlukları hiçbir madde kapatamaz. Önemli olan bunun bilincine varıp, okullarda, üniversitelerde, meydanlarda, sporda, sanatta farkındalık oluşturmak” açıklamasında bulundu.