Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın Akrep Burcuna iş hayatı ile ilgili ne önerdi?

Aygül Aydın Akrep Burcuna iş hayatı ile ilgili ne önerdi?

tarafından sevda

Bu hafta Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek, Merkür retrosu da devam ediyor. Peki bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta yaptığı burç yorumları ile dikkat çeken astrolog Aygül Aydın, 18-24 Mart haftası yorumunda Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, bu hafta sizler için keyifli olacak, kendinizi güvende, duygusal anlamda güçlü ve özgür hissedeceksiniz sadece iş ve projelerinizi başlatma konusunda biraz daha cesur olmanız gerekiyor. Başlattığınız şeylerden kısa sürede sonuç alacaksınız bu da sizi motive edecek iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek, sorumluluklarınız artabilir yada iş yerinizde gizli kalmış, arkanızdan dönen bazı olaylar su yüzüne çıkabilir burada yanlış anlaşılmalara çok dikkat etmeniz gerek. Bazı yöneticilerinizle konuşma yapmanız gerekebilir ve arka planda bilinmeyen konuları yönetmek durumunda kalabilirsiniz size tavsiyem, bunu yaparken dürüst davranmaya özen gösterin.