Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Kova Burcunu uyardı; “Parasal konularda düzlüğe çıkacaksınız ama…”

Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Kova Burcunu uyardı; “Parasal konularda düzlüğe çıkacaksınız ama…”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, bu hafta kariyer ile ilgili konular ön planda, aynı zamanda eğitim, seminer ve organizasyonlarla ilgili bir aksiyonunuz varsa bu konularda da bazı değişim enerjileri söz konusu.

Taşınma ve yer değiştirme enerjileri sizinde gündeminizde olabilir ancak parasal konular sizi biraz zorluyor. Ekonomik anlamda bir şeylerin iyi gitmesini istiyorsunuz. Size parasal konularda biraz daha düzlüğe çıkacağınız bir dönemde olduğunuzun müjdesini verebilirm. Ancak bir de uyarım var; Yanlış yerlere yatırım yapmamaya özen göstermeniz gerekiyor, birden para kazanma dürtüsü içerisinde hareket ederek yanlışlara düşmemeniz sizin yararınıza olacak.