Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Terazilere; “İş hayatınızda agresif olmayın!” tavsiyesinde bulundu

Aygül Aydın haftalık burç yorumunda Terazilere; “İş hayatınızda agresif olmayın!” tavsiyesinde bulundu

tarafından sevda

Ünlü astrolog Aygül Aydın youtube kanalındaki Astromatik köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının, uyarı ve tavsiyelerini ilgiyle takip ettiği  Aygül Aydın 25 Şubat- 3 Mart haftasında Terazi burcu için şunları söyledi;

Sevgili Teraziler, haftaya parasal konularla başladınız. İş hayatınızda maaşınızın yükselmesini talep etmek veya terfi etmek konusunda hırçın davranışlar içerisinde olabilirsiniz. İsteklerinizi güzel bir şekilde ifade ederseniz eğer, çarşamba, perşembe günlerinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

İş ortamınızda bazı değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var, sorumluluklarınızı biraz daha iyi ifade edebilirseniz eğer, ne kadar başarılı olduğunuz da görünecek.

Bu hafta dedikodulara ve yanlış ifadelere de dikkat etmeniz gerek. Yalnız Teraziler yakın çevrelerinden birisiyle yeni bir ilişkiye adım atabilir. Birliktelik yaşayanlar ise aniden ilişkilerini  bitirme kararı alabilirler. Teraziler bu hafta birşeyleri aniden yapacaklar bu konu ise her birinin kendi hayat öyküsüne göre şekillenecek.