Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’ın haftalık burç yorumunda dikkat çeken açıklama; “Boğa Burcu hangi konuda inatlaşmasın!”

Aygül Aydın’ın haftalık burç yorumunda dikkat çeken açıklama; “Boğa Burcu hangi konuda inatlaşmasın!”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Venüs Balık burcuna geçiyor, Merkür retrosu ise sona erdi. Peki gezegenlerin hareketleri burçları nasıl etkileyecek?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta yaptığı burç yorumları ile dikkat çeken astrolog Aygül Aydın 25-31 Mart haftası yorumunda Boğa burcuna şu öneri ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Boğalar, yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta içerisinde Balık burcuna geçiyor bu süreçte olayları anlamayı seçin, haftaya ilişkilerle alakalı konularla başlayabilirsiniz, ilişkisi olmayan Boğalar ‘neden ilişki yaşayamıyorum’ diye isyan edebilir bu süreçte size, özel hayatınızda ki ilişkilerinizi düşünmek yerine, çevre ilişkjilerinizi bir gözden geçirmenizi, doğru yerde misiniz diye bakmanızı tavsiye ediyorum.

Sosyal çevrenizi değiştirebilir yeni tanışma ve ve görüşmeler yaşayabilirsiniz, parasal ve finansal gelişmeler de bu hafta ön plana çıkacak. Özellikle yükselen burcu Boğa olanlar ekonomik koşullarını dengeleyecekler, gelir kaynaklarınızı sağladığınız kişilerle  ilgili restleşmeler söz konusu olabilir, bu noktada size çok inatlaşmamanızı öneririm.