Ana sayfa Dizi Haberleri Aylardır beklenen Akıncı dizisinde herkesi şaşırtmayı başardılar!

Aylardır beklenen Akıncı dizisinde herkesi şaşırtmayı başardılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akıncı bir kahramanlık öyküsü üzerine konumlanan bir dizi… Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız, dizinin başrolünde yer alıyor… Uzun süredir sessiz adımlar atan diziden ilk görüntüler yayınlandı. Dizi ekibinin rahat ama titiz bir çalışma yürüttüğü de setten gelen haberler arasındaydı.

Ağustos ayından bu yana ekip yoğun bir tempoda çalışıyor. Akıncı, atv’de yakında izleyicilerle buluşacak. İlk fragman ise yayınlandı ve herkesi şaşırtan bir yapım olacağı hemen anlaşılıyor. Bazı izleyiciler Kertenkele isimli dizi ile benzerlik kurduklarına yönelik sosyal medyada yorumlarda bulundu.

Birçok kişinin dikkatini çeken bir tanıtım ile gündeme gelen Akıncı dizisinin kadrosunda güçlü isimler bulunuyor. Yıldıray Şahinler, Erkan Bektaş, Tolga Tekin, Didem İnselel, Müge Boz, Ayça Erturan, Serhan Onat, Deren Talu gibi isimler dizide dikket çekiyor…

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan dizinin çekimleri İstanbul’un birçok tarihi mekanında yapılıyor. İlk fragmanıyla ilgi toplayan Akıncı dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

İşte Akıncı dizisinin ilk fragmanı: