Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Ayrılık’ dizisi cuma günü sete çıkıyor, peki dizinin babası hangi usta isim oldu?

‘Ayrılık’ dizisi cuma günü sete çıkıyor, peki dizinin babası hangi usta isim oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni sezonda çok iddialı bir diziyi izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. MF Yapım tarafından çekilecek olan ve yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Ayrılık dizisi, yayınlandığı dönem büyük olay yaratan ABD yapımı The Split’in Türkiye uyarlaması olacak.

Türkiye’nin ilk hukuk dizisi olacak Ayrılık’ta oyuncuların netleştiğini ve çekim için geri sayımın başladığını buradan duyurmuştuk. İlk okuma provası yapılan dizi ekibi cuma günü sete çıkmaya hazırlanıyor.

'Ayrılık' dizisi cuma günü sete çıkıyor, peki dizinin babası hangi usta isim oldu? 8

Ayrılık’ta yıllar önce ortadan yok olan babalarıyla yeniden karşılaşan üç kız kardeşin hikayesi anlatılacak. Üç kız kardeşi Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece Yazkan canlandıracak. Dizide ayrıca Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimler de yer alacak. Üçü de boşanma avukatı olan üç kız kardeşin hayatı yıllar önce ortadan yok olan babalarının ortaya çıkmasıyla alt üst olacak. Dizide hikayenin bundan sonraki kısmı anlatılacak.

'Ayrılık' dizisi cuma günü sete çıkıyor, peki dizinin babası hangi usta isim oldu? 9

Dizide ailenin babasını kimin oynayacağı merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre babayı usta oyuncu Ali İpin canlandıracak. Hukuk dünyasıyla iç içe olacak Ayrılık’ın dizi dünyasına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.