Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Tanju’su Murat Aygen’den sürpriz bir dizi anlaşması!

Mucize Doktor’un Tanju’su Murat Aygen’den sürpriz bir dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde dikkat çeken isimlerden birisi de Murat Aygen oldu… İki sezon süren ve büyük başarı kazanan dizide Tanju karakteri ile yerini alan başarılı oyuncu, çok iyi bir performans ortaya koydu. Ünlü oyuncunun da katkıları ile Mucize Doktor akıllardan çıkmayan bir dizi haline geldi.

Murat Aygen, yeni sezonda ne yapacak diye merak eden hayranları, yeni dizi gelişmesine çok memnun olacaktır. Aygen, yeni sezonda Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılacak. Yine sert ve kendinden emin bir karakterde yer alacak olan oyuncu, Mucize Doktor dizisindeki gibi hırslı birisine hayat verecek.

Şimdilerde ailesi ile birlikte tatilde olan Aygen, yeni sezonda yine Fox TV ekranında kalarak dikkatleri çekti. Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın ayrılıkları ile sarsılan Yasak Elma’nın güçlü yeni bir ekip oluşturma çabası da devam ediyor.

Mucize Doktor'un Tanju'su Murat Aygen'den sürpriz bir dizi anlaşması! 7

Diziye Biran Damla Yılmaz’dan sonra Murat Aygen’in de katılması senaristlerin beşinci sezon için de çok iddialı bir hikaye ortaya koyacağını gösteriyor. Diziye yeni transferlerin yapılması da bekleniyor ve yakında ortaya çıkacaktır. Eylül başında sete çıkacak olan dizi ekibi, Ekim ayı gibi de ekranda olacaktır.