Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yangın yerinden eşine nasıl seslendi?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yangın yerinden eşine nasıl seslendi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi saran orman yangınları devam ediyor. Marmaris’te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Olay yerinden paylaşımlarını sürdüren Gökbakar, yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla sosyal medya hesabından yardım istemeye devam ediyor.

Sosyal medyada yaptığı yayınlar ile olayın ciddiyetini gündemden düşürmeyen ünlü komedyen, yardım çığlıklarını duyurmaya çalışıyor. Burası Türkiye’nin gözbebeği, Marmaris… Yıl 2021 ve burası şu anda havadan müdahalenin olmadığı, yangının kontrolden çıktığı bir nokta. Allah sonumuzu hayretsin.’ diye seslenen Gökbakar, eşi Selin Gökbakar’ı aradığını söyleyerek, ‘Ben bu sabah eşimi aradım ve, ‘Bizim evimiz yanabilir ama yanarsa da hiç önemli değil karıcığım. Aynısını yeniden yerine koyacak imkanımız var inşallah. O yüzden hiç üzülmeyelim, biz burada insanlar için bir şeyler söyleyelim. Evimizi de kurtarabilirsek, kurtarırız. Kurtaramazsak da canımız sağ olsun.’ dedim.” şeklinde konuştu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yangın yerinden eşine nasıl seslendi? 7

Şahan Gökbakan ‘Bütün bu ormanlar yanıyor. Bizim evimizin etrafı açık. Bir şekilde orada durdurabilmeyi ümit ediyoruz ama ormanlar gidiyor. Güzelim ormanlar cayır cayır yanıyor. O kadar yetersiz kaldık ki havadan müdahalede. Buradaki bu insanlar şu anda belki orada alevlerin içinde kaldı. 5 dakika içinde her şey döndü. Tüm vadinin sırtı şu anda alev alev yanıyor, Allah’ım sen bizi kurtar. Diğer taraf da aynı şekilde. Birazdan aynı manzarayı orada da yaşayacağız. Göz göre göre yok oluyor! Burası böyleyse Turgut’u hayal edemiyorum. Nefes almakta zorlanıyorum ama burayı terk etmeyeceğim. Yangını düzlükte yakalayıp, söndürebilirsek ne ala. Evimizi kurtaramasak da hiç önemli değil, gerçekten zerre üzülmem, yıpranmam. Çok şükür, benim imkanım var. Ben tekrar elden geçiririm, düzeltirim bir şekilde ama burada şu anda alevlerin içinde insanlar kaldı belki de. Allah’ım, sen yardım et.” şeklinde feryat etti.

Şahan Gökbakar, komşusunun evinin yandığını sosyal medyadan bu şekilde duyurdu; Gökbakar, evin sahibini defalarca aradığını ancak telefonun kapalı olduğunu söyledi.