Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılık yok! Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy birlikte konuştu, o haberler için hassasiyet istedi!

Ayrılık yok! Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy birlikte konuştu, o haberler için hassasiyet istedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın, uzun süreli beraberliklerinde kısa dönemli ayrılıklar yaşamışlardı. Ancak bir süredir yeniden birlikte oldukları öğrenilen iki ismin, magazin basınında yine ayrılık haberi ile gündeme gelmeleri kafaları karıştırmıştı.

Çağatay Ulusoy, şu sıralar bir dizi ve bir film projesi ile gündemde. Oyuncu, Netflix için çekilen Kağıttan Hayatlar filminde oynadığı ve film yarın (12 Mart) gösterime girecek.

Bu arada BluTV için çekilen ve başrolünü Afra Saraçoğlu ile paylaştığı Yeşilçam isimli dönem dizisinde de oynuyor Çağatay Ulusoy. Çekimleri devam eden iddialı projenin yönetmeni de iddialı bir isim olan Çağan Irmak.

Duygu Sarışın ise senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve Netflix için çekilen Kin isimli filmde rol aldı. Oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki karakteri ile çok konuşulmuştu. Sonrasında ise Azize dizisinde oynamıştı.

Bir yıldır setlerden uzak olan Duygu Sarışın, filmle ilgili sorular üzerine, “Çekimler çok güzel geçti. Benim için değişik bir deneyim oldu. Eylül- Ekim yayınlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Bu arada birlikte bir mekandan çıkarken kameralara yakalanan iki oyuncu, ayrıldıkları yönündeki haberleri de birlikte görünerek yalanlamış oldular.

Konuyla ilgili sorular üzerine Çağatay Ulusoy, yıllar içerisinde sürekli bu tür haberlerin yazılıp çizilmesi konusunda artık nasırlaştıklarını ama sevdiklerinin üzüldüğünü belirterek “Ailelerimiz var, üzülüyorlar, etrafımızda hassas bakan insanlar var bu mevzulara. Etrafımızdakilerin de hassas olmasını diliyoruz” diye konuştu.

tv100’de yer alan röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…