Ana sayfa Sosyal Medya Fragmanı bile yetti! Çağatay Ulusoy’un çok konuşulan Kağıttan Hayatlar filmi için geri sayım başladı!

Fragmanı bile yetti! Çağatay Ulusoy’un çok konuşulan Kağıttan Hayatlar filmi için geri sayım başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinin ardından ekranda değil, bir süredir dijital platformlardaki dizileri tercih etmeye başladı. Oyuncu, Netflix’in ilk yerli yapımı olan ve fantastik bir hikayenin anlatıldığı ‘Hakan:Muhafız’ dizisinde başrolde oynadı. Şimdilerde ise BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde rol alıyor.

Oyuncu, bir süre önce de çekimleri tamamlanan Kağıttan Hayatlar isimli bir filmde rol almıştı. Film, 12 Mart Cuma itibariyle Netflix’te yayınlanmaya başlanacak.

Bir süredir fragmanları dönmeye başlanan filmde Çağatay Ulusoy bu kez ters köşe bir karakterle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İstanbul’un arka sokaklarındaki hayatların anlatıldığı filmde Çağatay’ı bir kağıt toplayıcısı olarak izleyeceğiz.

Mehmet karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy, filmin fragmanlarının yayınlanmasıyla kimi çevrelerden de daha filmi görmeden övgü dolu yorumlar almaya başladı. Oyuncunun yakışıklılığına güvenmeden her projesiyle kendisini geliştirdiği şeklinde yorumlar yapılıyor.

Çağatay Ulusoy, bu konuyla ilgili verdiği bir röportajda da güzel sözler için teşekkür ederken “İşimi çok seviyorum. İnşallah siz de beğenirsiniz” diyerek mütevazi bir yanıt verdi. O röportajı aşağıda izleyebilirsiniz…

Dram yüklü bir film olan Kağıttah Hayatlar’da Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk de rol almakta. Sokaklarda kâğıt toplayarak geçimini sağlayan Mehmet’in, 8 yaşındaki bir çocuk ile tanışmasından sonra hayatında büyük değişiklikler yaşanıyor.

İsmi önce Mücadele Çıkmazı olarak anılan filmin adı daha sonra Kağıttan Hayatlar olarak değiştirildi. filmin hikayesi kısaca şöyle; Hayatın tüm zorluklarını yaşayan Mehmet, aynı zamanda çöp toplama deposunu da işletmektedir. 8 yaşındaki Ali isminde küçük bir çocuk ile tanışan Mehmet, çocuğun ailesini bulmak için çabalıyor. İkisi güzel bir ikili olurken birçok güzel şeyi ise birlikte öğrenerek birbirlerine destek çıkıyorlar. Mehmet gibi kişilere destek veren Tahsin Baba ise kimsesizlere sokakta kalan kişilere yardım eli uzatan kişi arasındadır.

İşte izleyenleri heyecanlandıran filmin fragmanı: