Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılıklarla sarsılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni ayrılık çok başka!

Ayrılıklarla sarsılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni ayrılık çok başka!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölümden ilk fragman yayınlandı. Dizinin 4 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde Ömür’ün “Pınar Hanım, İlyas Bey’e yanıkmış!” sözleri dikkatleri çekecek. İlyas ile Pınar yakınlaşmasına Ömür çok sert tepki veriyor. Dizi hayranları Ömür ile İlyas’ın ayrılmasını istemiyor. İlyas çok zor bir durumda ve yediği dayağı da unutmayacaktır. Peki dizide çok sevilen İlyas – Ömür çiftine ayrılık yolu mu gözüktü? Yeni bölümde tüm detayları bulacaksınız.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde yaşanan ayrılıklar son aylarda dikkatlerden kaçmadı… Sabina Toziya’nın sağlık sorunları nedeniyle vedasının ardından Dilşad Şimşek, Sanem Çelik ve son olarak da Savaş Özdemir yapıma veda eden isimler olmuştu. Özellikle geçen hafta Tipi karakterinin hikayeden ayrılmasına hayranları çok üzüldü.

Gelen bilgiler Savaş Özdemir’in ayrılmak istemesi sonrasında Tipi’nin veda ettiğini de gösteriyordu. Peki dizinin 193. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni fragman ve tüm ayrıntılar:

Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi’nin ölümüyle tüm ailesini koruma altına alır. Dostlarının desteğiyle düşmanına darbe vurmaya hazırlanan Hızır Çakırbeyli, bir yandan da kardeşi İlyas yüzünden güç kaybeder. Façalılar’dan kız alarak akraba olan Çakırbeyli’ler, Alpaslan’ı ayağa kaldıran Pınar yüzünden gerginlik yaşarlar.

İlyas Çakırbeyli, uçağını kaçırdığı için otele götürdüğü Pınar’la olan yakınlaşması ve Pınar’ın küpesinin Ömür’ün eline geçmesiyle evlilikleri tehlikeye sokar. Olaya dahil olan Haşmet Façalı ise faturayı İlyas Çakırbeyli ve ailesine keser.

Façalılarla olan gerginliğin düşmanları tarafından öğrenilmesiyle zor zamanlar geçiren Hızır Çakırbeyli’nin yardımına eski düşmanı Yaman Korkmaz koşar. Her zaman güçlüden yana olduğu dile getiren Yaman Korkmaz, bu kez tercihini Hızır Çakırbeyli’den yana yapar. Yaman Korkmaz ve Yavuz Sincanlı’nın önerisiyle İshak’a yeşil ışık yakan Hızır Çakırbeyli, girdiği savaştan galip çıkmak için görüşür. Sağlığına kavuşan Alpaslan ise düşmanlarına korku salmaya başlar.