Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılıklarla sarsılan Son Yaz dizisi yine herkesi şaşırttı!

Ayrılıklarla sarsılan Son Yaz dizisi yine herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon İzmir’den izleyicilere seslenen Son Yaz dizisi, yeni sezonda İstanbul’a taşındı… Geçen sezon hikaye çok dikkat çekmiş ve oyunculuk performansları da beğeni toplamıştı. Ancak ilk sezonun ardından yaşanan ayrılıklar bazı kaygıları da beraberinde getirmişti.

Son Yaz dizisinin ilk sezonunu çok beğenen izleyicilerin yeni döneme alışması ve kabullenmesi zor alabilirdi… Funda Eryiğit, Emre Karayel, Erdem Şanlı ve Şebnem Dönmez’in ayrılıkları ile sarsılan Son Yaz dizisinin ikinci sezon başlangıcı büyük önem taşıyordu.

Birce Akalay, Onur Bay, Yaprak Medine ve Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimlerin kadrosuna katıldığı Son Yaz’ın ikinci sezon açılışı beklentilerin bile üzerinde gerçekleşti…

Dizi hayranları yeni dönemi çok beğendiklerini ve çok etkilendiklerini belirtiyor. Yeni karakterleri hikayeye çok iyi uyum sağlaması senaristlerin bir başarısı olarak gözüküyor.

Ayrılıklarla sarsılan Son Yaz dizisi yine herkesi şaşırttı! 7

Son Yaz zaten hikayesi ile etkileyen bir yapımdı ve oyunculuk performansları da dizinin devam edebilmesini sağladı. İkinci sezon açılışının çok iyi olması, ayrılıklarla tamamlanan ilk sezonun ardından oluşan olumsuz hissiyatı da ortadan kaldırdı.

Son Yaz dizisinin Cumartesi akşamları yeni sezonda da çok iyi yerlerde olması bekleniyor. Sosyal medya yansımasına bakılır ise dizi hayranları zaman atlaması yaşanan hikayenin yeni durumunu, İstanbul’a taşınan set nedeniyle yeni atmosferi ve yeni karakterleri daha ilk bölümden çok sevdi…

Son Yaz ikinci sezonu ile ekrana yine damga vurmaya devam edecek bir yapım olarak gözüküyor.