Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Tekin’i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı!

Arka Sokaklar’ın Tekin’i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini canlandıran Onur Bay, geçen sezon sonunda hikayeden ayrıldı… Artık yeni karakterler canlandırarak oyunculuğunu geliştirmek için böyle bir karar alan Onur Bay’ın yeni dizisi ise Son Yaz oldu.

Fox TV ekranında ikinci sezonda cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizinin 22. bölümünde sürprizlerden birisi de Burak Sancaktar karakterini canlandıran Onur Bay oldu…

Dizi hayranlarının uzun süre Tekin olarak ekranda izlediği genç oyuncunun, farklı bir rolle izleyici karşısına çıkması yeni bir deneyim oldu. Onur Bay ile ilgili sosyal medyada da esprili birçok yorum yapıldı.

Tekin karakterinin babası Hüsnü Çoban bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinde baş komiser… İşte bu nedenle de Son Yaz dizi hayranları esprili paylaşımlar yaparak, oğlunu babasına şikayet etti.

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı! 11

Dizi hayranları, “Senin bu halinden Hüsnü Çoban’ın haberi var mı?” diyerek espri yaptı.Bir başka izleyici ise “Oğlunun yaptıklarını izleyen Hüsnü Çoban” diyerek Burak Sancaktar karakterinin kötülüklerine dokundurdu.

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı! 12

Onur Bay’ın yeni rolündeki ilk performansı beğeni topladı. Ancak genç oyuncu uzunca bir süre daha bu tür esprili yorumlarla anılacaktır.

İşte Onur Bay ile ilgili yapılan çeşitli esprili paylaşımlar:

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı! 13

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı! 14

Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay, yeni dizisinde esprilerin ortasında kaldı! 15