Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayşe Akın’a yeni bir dizi fırsatı daha geldi!

Ayşe Akın’a yeni bir dizi fırsatı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 24 Ocak 1992 doğumlu olan Ayşe akın, bir Türk ailenin kızı olarak Belçika’da dünyaya geldi. Türk futbolcu Önder Turacı ile kısa bir evlilik geçiren oyuncu, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Cenevizli Gabriela karakteri ile dikkatleri çekti. İlk dizisinin ardından üst üste teklifler alan Ayşe Akın, uzun süredir projelerde boy gösteriyor.

Güllerin Savaşı dizisinde Duygu karakterine hayat veren oyuncu, İnsanlık Suçu’nda ise Neslihan olarak kısa süre yer aldı. Erkenci Kuş’ta Arzu’yu canlandıran Ayşe Akın, Bir Aile Hikayesi dizisinde ise Ceylan olarak izleyicilerle buluştu.

En son Doğduğun Ev Kaderindir isimli projede kısa süreli yer alan oyuncu, Nazlı karakterine hayat vermişti. Proje geçtiğimiz hafta final yaparken, Ayşe Akın’ın ismi yeniden bir dizi ile öne çıktı.

Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezon sürprizlerinden birisi de Ayşe Akın olacak. Otel müdiresi karakterine hayat verecek olan oyuncu, Haziran ayında yeniden ekrana dönecek diziyle birlikte izleyici karşısına bir kez daha çıkacak.

Güzelliği ile dikkatleri çeken oyuncunun yeni rolünü hayranları merakla bekliyor.