Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tövbeler Olsun bitti, Sercan Badur kendine yeni dizi buldu!

Tövbeler Olsun bitti, Sercan Badur kendine yeni dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle bu sezon buluşan Tövbeler Olsun isimli absürd komedi dizisi toplamda 32 bölüm yayınlandı. Dizide Buğra Horanta karakterine Sercan Badur hayat vermişti. Genç oyuncu yine başarılı bir performans ortaya koydu. Dizinin finalinden sonra bir süre dinlenme şansı bulan oyuncu, yeni bir dizi anlaşması da yaptı.

Cem Karcı’nın hazırlıklarına devam ettiği Blu TV’de yayınlanacak olan Kusursuz isimli diziden gelen teklifi Sercan Badur kabul etti. Dizinin başrolünde yer alacak olan 3 isim de belli olmuştu.

Furkan Andıç, Aybüke Pusat ve Büşra Develi dizide yerlerini alacak isimler olarak dikkatleri çekiyor. Hikayesini Kerem Deren’in yazmakta olduğu Kusursuz isimli dizi hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizi; teknede buluşan bir grup arkadaşın açık denizde geçen etkileyici hikayesini anlatacak. Sosyal medya paylaşımları ve flashback sahneleri ile Kusursuz farklı bir anlatım ile izleyici karşısına çıkacak.

Sercan Badur’un Tövbeler Olsun dizisindeki sahnesini aşağıda bulabilirsiniz.