Ana sayfa Güncel Haberler Ayşe Erbulak’ı ödülü kaptı, dizilere mesajını yolladı!

Ayşe Erbulak’ı ödülü kaptı, dizilere mesajını yolladı!

tarafından ker_def

Fasion Tv Türkiye Moda Ödülleri Töreni geçtiğimiz akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Ayşe Erbulak yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Özden Özgürdal ile katıldı. Ünlü oyuncu yazar Erbulak “Yaşam Boyu Meslek Ve Onur Ödülü”ne layık bulundu.

Ayşe Erbulak sahnede ödülünü ünlü televizyoncu yapımcı Faruk Bayhan’ın elinden aldı. Erbulak sahnede ödülü aldıktan duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Meslek hayatım boyunca 3 ustadan eğitim aldım. Ahmet San, Erol Aksoy ve Faruk Bayhan’dan çok şeyler öğrendim bana bu ödülü layık gören herkese çok teşekkür ederken daha 30-40 daha çalışmayı planlıyorum.”

Ödül töreni sonrası Ayşe Erbulak basın mensuplarının sorularını yanıtlarken “Son yıllarda sadece tiyatro sahnesindeydim. Televizyonlara, oyunculuğa ara vermiştim tekrar oyunculuğa geri döndüm. Gelen teklifleri değerlendiriyorum” diye konuştu.

Ayşe Erbulak daha önce televizyonda Pis Yedili dizisinde konuk oyuncu olmuş, ardından Aşkın Halleri ve Hostanlı Kalaylı Saray isimli dizilerde kendini göstermişti.