Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicilerinin içini cız eden, boğazını düğümleyen Arif gerçeği!

Kadın dizisi izleyicilerinin içini cız eden, boğazını düğümleyen Arif gerçeği!

tarafından ker_def

Kadın dizisi izleyicileri Arif’in artık mutlu olmasını istiyor!

Fox TV ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kadın dizisinin 58. bölümü izleyicilerle 16 Nisan akşamı buluştu.

Televizyon Gazetesi Detay – Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Arif karakterinin içine düştüğü durum izleyicileri bir hayli rahatsız etmeye başladı. Sarp’ın yeniden dönmesi ve Bahar ile çocuklarına sahip çıkması Arif’in hayallerini de yıkan bir gelişme oldu.

Arif, tüm iyi niyeti ve yüreğiyle izleyicilerin dizide en sevdiği karakterler arasında bulunuyor. Hapse girdiği halde Bahar’ı ele vermemesi, hapisten çıktıktan sonra ilk Bahar’ı görmek istemesi. İkilinin kavuştukları an aralarındaki uyum ve bakışlar izleyicilere de artık Sarp’ın aradan çıkması gerektiği fikrini uyandırıyor.

Düşler Sokağı Sakinleri grubunun Sevdan Bir Ateş isimli şarkısı 58. bölümde Arif’in yaşadığı tüm bu çelişkiler yumağını çok iyi anlattı.

O anları videodan izleyebilirsiniz:

İzleyici yorumlarına bakıldığında da Arif karakterine yönelik sempati hemen kendini belli ediyor.

“Arifciğim kıyamam. Çok iyi kalpli, delikanlı bir karakter. Umarım artık mutlu olur” diyen izleyicinin yorumuna çok sayıda beğeni var. Kadın dizisi hayranlarının gözünde Arif ile Bahar mutlu olmayı hak ediyor.

Dizide başrolde olmamasına rağmen birçok izleyici için Arif karakteri çoktan başrol oldu bile…

“Bu dizinin asıl yıldızı Arif. Bu bir son değil aslında bir başlangıç. ArBah değişmeyecek bence, bu bir başlangıç. ArBah güçlenecek” diyen izleyicinin umudu da diziden beklentisi de kendini gösteriyor.

Arif ile Bahar’ın durumu ne olacak?

İşte Kadın dizisi izleyicileri bu sorunun yanıtına kilitlenmiş durumda.