Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayşegül Çınar’dan Reynmen ile aşk iddiasına detaylı açıklama!

Ayşegül Çınar’dan Reynmen ile aşk iddiasına detaylı açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Reynmen ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan Yasak Elma dizisinin Lila’sı olarak ünlenen Ayşegül Çınar, bu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Çınar’ın ismi şarkıcı Reynmen ile aşk ile gündeme gelmişti. Oyuncunun menajeri de “Şu an sadece arkadaşlar” ifadelerini kullanmıştı.

Uçankuş TV’ye röportaj veren Ayşegül Çınar, Reynmen ile ilgili çıkan aşk iddialarıyla ilgili konuştu.

Muhabirin Reynmen’in, “Ne alakası var” diye yorum yaptığını belirtmesi üzerine Çınar “İyi yapmış” diye konuştu.

Ayşegül Çınar, aşk iddiasıyla ilgili olarak, “Sosyal medyada herkes istediği şekilde haber yapıyor, yorum yapıyor. Ve hayranlarımızın ne yazık ki gözünden kaçmamışız. Ama yanlış alarm. Öyle bir şey yok. İlişki adına hiçbir şey yok. Arkadaşız sadece” diye konuştu.

Aynı evin bahçesinde çıkan görüntülerle ilgili de sorulan soru üzerine Çınar, “Evet doğru.Zaten kalabalıktık. Çok fazla arkadaşımız vardı. Orada da Reynmen şarkı söylerken, oturuyordum sadece. Oradan nasıl bir haber çıktı algılayamadım. Sadece arkadaşız. Daha önceden tanışıyorduk. Yıllık bir dostluk yok, yeni bir arkadaşlık” açıklamasını yaptı.

Ayşegül Çınar'dan Reynmen ile aşk iddiasına detaylı açıklama! 7

Muhabirin “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözü üzerine Ayşegül Çınar, “Yok gerçekten öyle bir şey yok. Arkadaşız sadece. Kendisi de iyi bir insan, başarılı bir insan. Aynı camiadayız zaten, arkadaş olmamız, tanışabilmemiz çok normal. Şu anda arkadaşız” diye konuştu.

Ayşegül Çınar’ın ısrarlı şekilde ileride aşk olup olmayacağı sorularına “Şu anda arkadaşız” diye yanıt vermesi dikkat çekiciydi.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: