Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Lila’sı olarak ünlenen Ayşegül Çınar, hayatının en hatalı seçimini yaptı!

Yasak Elma’nın Lila’sı olarak ünlenen Ayşegül Çınar, hayatının en hatalı seçimini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Ayşegül Çınar, Ulan İstanbul dizisinde göründükten sonra Yasak Elma dizisinde sergilediği Lila Argun performansı ile büyük ilgi görmüştü. Dizide uzun süre yer alan Çınar, 47. bölümde ise ekibe veda etmişti…

Oyuncu ile ilgili geçtiğimiz haftalarda önemli bir iddia ortaya atılmıştı. Yasaklı madde ile yakalandığı ve gözaltına alındığı belirlenen Ayşegül Çınar, sonrasında ise serbest bırakıldı. Yaşadığı bu kötü deneyim sonrasında kameralara ilk kez konuşan oyuncu, iyi olmaya çalıştığını söyledi.

Oyuncu, “Şu an yargı devam ediyor, davamız devam ediyor. Gerekli deliller toplandığı için size konuşabiliyorum. Çok büyük bir yalan, çok büyük bir tuzağın içerisinde karşı karşıya kaldım. İnsan bazen karşısına çıkan insanların iyi ya da kötü olup olmadığını seçemiyor maalesef diye konuştu.

Arkadaş seçiminde hata yaptığını ve kötü birisine denk geldiğini ifade eden Ayşegül Çınar, bu tarz bir konuyla gündeme gelmekten de rahatsız olduğunu anlattı. Polisteki ifadesinde her şeyi anlattığını belirten oyuncu, 16 yaşından bu yana kendi ayakları üzerinde durduğunu da söyledi.

Daha çok yeni bir oyuncu olduğunu, bu tarz şeylerle gündeme gelmesinden duyduğu rahatsızlığı anlatan Çınar, avukatının dava ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü de vurguladı.

Ayşegül Çınar, dava sonuçlandığı zaman avukatı ile birlikte tüm delillerle birlikte basının karşısına çıkarak her şeyi açıklayacağını söyledi.

Oyuncu, “Daha çok yeni bir oyuncuyum. Hiçbir zaman bu tarz şeylerle gündemde yer almadım, almak da istemiyorum. Tek bir ricam var, çok fazla üstüme gelinmemesi… Ortada çok büyük bir kadına şiddet uygulandı” dedi.

Bir sabıka kaydının olmadığını ve her iki tarafın da tutuksuz yargılandığını belirten oyuncu, içinin rahat olduğunu ve dava ile her şeyin ortaya çıkacağını söyledi.

Çınar, bu süreçte kimin dost kimin de kendisinin dostu olmadığını anladığını da sözlerine ekledi.