Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aysel Gürel’in kızı, Müjde Ar’ın ablası, sinema sanatçısı Mehtap Ar vefat etti!

Aysel Gürel’in kızı, Müjde Ar’ın ablası, sinema sanatçısı Mehtap Ar vefat etti!

tarafından zk zk

Bir süredir hastanede tedavi gören Mehtap Ar’ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Pek çok sinema filminde rol alan Mehtap Ar, ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in kızıydı. Müjde Ar, bir süredir rahatsız olan ablası ile yakından ilgileniyordu. Mehtap Ar’ın vefatı sanat camiasını da yasa boğdu.

Ocak ayından beri yoğun bakımda tedavi gören Mehtap Ar’a akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Tedavisi süren Mehtap Ar’ın durumunun ağırlaşması nedeniyle hastanede tedavisi sürüyordu.

64 yaşında olan Mehtap Ar, 3 aydır hastanede tedavi görmekteydi. Hayatının kaybetmesinin ardından, tedavi gördüğü hastaneden de açıklama yapıldı.

2 yıl önce akciğer kanserine yakalanan Mehtap Ar, Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yatıyordu. Vefatı sonrasında hastaneden acı kayıpla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

Aysel Gürel'in kızı, Müjde Ar'ın ablası, sinema sanatçısı Mehtap Ar vefat etti! 7

“Akciğer kanseri tanısı ile 2018 yılından bu yana tedavisi hastanemizde devam eden Sn. Mehtap Ar, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 10 Nisan 2021 tarihinde vefat etmiştir.”

6 Nisan 1957’de dünyaya gelen Mehtap Ar, 1974’te ‘Ayrı Dünyalar’ adlı sinema filmiyle oyunculuğa başladı. Ar, kariyeri boyunca 27 sinema filmi ve 12 TV dizisinde rol aldı.