Ana sayfa Sosyal Medya Güldüren montaj! Nur Fettahoğlu paylaştı, Kağıt Ev dizisi afişini görenler kahkahayı bastı!

Güldüren montaj! Nur Fettahoğlu paylaştı, Kağıt Ev dizisi afişini görenler kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi ‘Kağıt Ev’in çekimleri sürüyor. Bir süre önce tanıtımları yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı dizi, şimdiden merak uyandırdı.

O3 medya imzalı ve yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği dizinin kadrosu kadar, hikayesi de ilgi çekici. Dizideki usta isimlerin yanı sıra Helin Kandemir, Nejat Uygur gibi genç yetenekler de dikkat çekiyor.

Bizim Hikaye dizisi ile büyük dikkat çeken ve Usta Oyuncu Nejat Uygur’un torunu, Behzat Uygur’un oğlu olan Nejat Uygur da Kağıt Ev’in kadrosunda. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun oğulları rolünde.

Dizinin afişi ise kısa bir süre önce yayınlandı. Evli ve 3 çocuk sahibi karı kocanın hayatları, bir anda dehşet bir olayla değişecek. Kağıt Ev’in henüz yayın tarihi belli değil.

Afişinin yayınlanmasının ardından dizinin oyuncuları da sosyal medyadan afişi paylaştılar. Ancak genç oyuncu Nejat Uygur’un afişe yaptığı esprili montaj gülme konusu oldu!

Nur Fettahoğlu, dizide oğlu Mert’i oynayan Nejat Uygur’un paylaşımını kahkaha emojileri ile instagram sayfasından yayınladı.

Aşağıda gördüğünüz dizinin orjinal afişi:

Güldüren montaj! Nur Fettahoğlu paylaştı, Kağıt Ev dizisi afişini görenler kahkahayı bastı! 8

Nejat Uygur, orjinal afişte yok. Fakat kendisini bir şekilde afişe yerleştirmeyi başarmış! Aşağıdaki fotoğrafta Nejat Uygur’un afişteki halini görebilirsiniz. Nur Fettahoğlu, fotoğrafa kendisini bahçede mangal yaparken yerleştiren Uygur’un paylaşımına basmış kahkahayı!

Genç oyuncu, “Siz misiniz beni afişe basmayan!” der gibi esprili bir paylaşımla sosyal medyada kendisini hikayenin ortasına işte böyle monte etmiş…

Güldüren montaj! Nur Fettahoğlu paylaştı, Kağıt Ev dizisi afişini görenler kahkahayı bastı! 9

 

Dizinin hikayesi ise şöyle:

Yakında seyirci ile buluşacak olan ‘Kağıt Ev’, sürükleyici senaryosuyla herkesi ekran başına kilitleyecek. Cihan (Erdal Beşikçioğlu) ve Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert (Nejat Uygur), büyük kızları Cemre (Helin Kandemir) ve küçük kızları Melisa (Bulut Teker) ile; mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşamaktadırlar. Kariyerleri, evleri, hayatları kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Fırtına Ailesi’nin hayatı, verdikleri talihsiz bir karar ile bir anda değişecek, yıllarca büyük bir özen ve emekle kurdukları düzenleri ise bir gecede temellerinden sarsılacaktır. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.