Ana sayfa Dizi Haberleri Aaahh Belinda’da Müjde Ar’ın rolünü canlandıracak isim belli oldu! Bu isim izleyiciyi ikiye böldü!

Aaahh Belinda’da Müjde Ar’ın rolünü canlandıracak isim belli oldu! Bu isim izleyiciyi ikiye böldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Aaahh Belinda dizi oluyor. Müjde Ar’ın performansının hala unutulmadığı filmin başrol oyuncusu belli oldu. Ancak seçilen isim izleyiciyi ikiye ayırdı.

Yapım şirketi OGM Pictures, bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yeşilçam’ın klasik filmi Aaahh Belinda’nın haklarını satın aldığını ve bir diziye çevireceğini duyurmuştu. Bu haber herkeste büyük heyecan yaratmıştı. Elbette herkes filmde müthiş bir performans gösteren Müjde Ar’ın rolünü kimin canlandıracağını merak ediyordu.

Merak edilen isim nihayet açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Aaahh Belinda dizisinde Müjde Ar’ın hayat verdiği Serap karakterini Neslihan Atagül’ün canlandıracağını söyledi. Neslihan Atagül önümüzdeki sezon Star TV için çekilecek Gecenin Ucunda isimli dizisiyle anılıyor. Atagül’ün iki dizide birden nasıl rol alacağı büyük merak konusu.

Aaahh Belinda’da Müjde Ar’ın rolünü canlandıracak isim belli oldu! Bu isim izleyiciyi ikiye böldü! 8

Bu arada Neslihan Atagül’ün Aaahh Belinda’da başrolde yer alacağı aberi izleyiciyi ikiye ayırdı. Kimileri Neslihan Atagül’ün bu dizide başrolde yer almasından dolayı mutluluğunu dile getirirken izleyicilerin bir kısmı ise tam tersi görüşte. Müjde Ar’ın canlandırdığı rolle Neslihan Atagül’e hiç uygun olmadığını savunan bu izleyiciler çok daha cesur ve iddialı bir ismin başrolde yer alması gerektiğini savundu.

Aaahh Belinda filmi de Türk sinemasının en cesur yapımlarından yapımlarından birisi. Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı filmde ayrıca Macit Koper, Yılmaz Zafer, Füsun Demirel ve Güzin Özipek de rol alıyordu. Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı ve Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı film, 1986 yılında çekilmiş ve Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüle layık görülmüştü.

Aaahh Belinda’da Müjde Ar’ın rolünü canlandıracak isim belli oldu! Bu isim izleyiciyi ikiye böldü! 9

Aaahh Belinda filminin konusu şöyleydi:

Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.