Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayşen Gruda, son yolculuğuna uğurlandı… Eski eşi Yılmaz Gruda, cenazede kimlere sitem etti?

Ayşen Gruda, son yolculuğuna uğurlandı… Eski eşi Yılmaz Gruda, cenazede kimlere sitem etti?

tarafından zk zk
Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ayşen Gruda, son yolculuğuna dostları, sevenleri ve hayranları tarafından uğurlandı.

Geçtiğimiz gün kanser tedavisi gördüğü hastaneden hayatını kaybeden Usta Sanatçı Ayşen Gruda’nın cenazesindenin başından kızı Elvan ve torunu Emre Gruda, tabutun başından ayrılmadı.

Ayrılmalarına karşın soy ismini kullanan eski eşi Yılmaz Gruda, törene gelmeyen ünlü oyunculara sitem etti.

‘Hababam Sınıfı’, ‘Neşeli Günler’, ‘Çöpçüler Kralı’, ‘Tosun Paşa’ gibi sayısız filmde rol alan Ayşen Gruda için bugün öğle namazını müteakiben Zincirlikuyu Camii’nde tören düzenlendi

Cenaze törenine; Gruda’nın kızı Elvan Gruda, torunu Emre Gruda, eski eşi Yılmaz Gruda, şarkıcı Betül Demir ve çok sayıda seveni katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, şarkıcı Betül Demir, Ayşen Gruda’nın tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Yılmaz Gruda, cenazede uzatılan mikrofonlara yaptığı açıklamada, ismini vermeden Gruda ile birlikte rol alan pek çok isme de siten etti.

Ayşen Gruda, son yolculuğuna uğurlandı... Eski eşi Yılmaz Gruda, cenazede kimlere sitem etti? 7

“ONLAR ADINA UTANIYORUM”

Usta oyuncu, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Büyük bir değeri kaybettik. Büyük oyuncularla oynadı, o büyük oyuncuların hiçbiri burada yok. Burada olmaları lazımdı, gerekliydi ama yoklar. Ben kendi adıma ve onlar adına doğrusu utanıyorum. Kalkıp gelmeliydiniz, onu gazetelerde uğurlamak yerine; onun tabutun başına gelip, ‘Güle güle kızım, güle güle Ayşen’ demelilerdi. Ben onlara çok çok kırgınım. Bunu bütün sanatçılar yapmalı. Sahnede oynayan birisi sanatçılar tarafından uğurlanmalı. Ayşen büyük bir yetenekti, o yetenekle zirveye çıktı. Onu halk uğurluyor, çünkü onların sanatçısıydı.”