Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisi bu akşam yok, 21. bölüm yayın tarihini Show TV açıkladı!

Aziz dizisi bu akşam yok, 21. bölüm yayın tarihini Show TV açıkladı!

tarafından ker_def

Koronavirüs vakalarının yaşandığı Aziz dizisinde bu akşam yeni bölüm yayınlanmayacak. Damla Sönmez ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın koronavirüse yakalanmaları nedeniyle ekibin sete çıkamadığı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Ayrıca Eren Hacısalihoğlu’nun da sağlık sorunları bulunduğu belirtilmişti.

Aziz dizisinde yaşanan bu sağlık sorunları nedeniyle 21. yeni bölüm bu akşam ekrandaki yerini alamayacak. Show TV’den yapılan duyuruda ise dizinin gelecek hafta yeni bölümü ile ekranda olacağı bildirildi. Yeni bölümden paylaşılan fragman ile de heyecanın kaldığı yerden devam edeceği gözüküyor.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aziz ile Efnan’ın birbirine sıkı sıkı sarıldığı tanıtımda Aziz’in “İyi ki gitmedin” sözleri dikkat çekerken Efnan’ın gözyaşları izleyenlerin yüreklerine dokunuyor.

Pierre tarafından tehdit edilen Efnan’ın bu çıkmazdan nasıl kurtulacağı merak konusu olurken Adem’in Dilruba’yı öldürmeye kalkıştığı haberi şok etkisi yaratıyor. Payidar ailesi Dilruba’nın hamile olduğunu öğrenirken, “Dilruba bebeğini kaybetti mi?” sorusunun yanıtı bekleniyor.

Aziz ile Pierre’in karşı karşıya geldiği anlarda ise nefesler tutuluyor. Aşık bir adam olduğunu söyleyen Pierre, Aziz’i kışkırtırken ikisi arasında yaşanacaklar şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

Aziz, yeni bölümüyle 15 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!