Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi için alınan şok ayrılık kararı! Başrol gidiyor!

Aziz dizisi için alınan şok ayrılık kararı! Başrol gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Show TV’nin sevilen dizisi Aziz, Cuma akşamları ekrana geliyor. Kanalın beğenilen dizileri arasında yer alan Aziz dizisinde üç başrol bulunuyor. Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez, dizide başrollerde yer almakta.

Murat Yıldırım’ın Aziz karakterine hayat verdiği dizide, Simay Barlas oyunculuğu ile ön plana çıkan isim oldu. Adeta yıldızı parlayan genç oyuncu, zaman zaman diğer isimlerden rol de çalmakta. İzleyicinin Efnan karakteriyle çok sevdiği isim, adeta dizinin önüne geçiyor kimi zaman oyunculuğu ile.

Başrollerden bir diğeri Damla Sönmez’in Dilruba rolü ise Efnan karakterinin gerisine düşüyor. Aziz ile yaşadığı büyük aşkı unutamayan ve Efnan’a rağmen hala Aziz ile olma hayalleri kuran Dilruba, giderek dizinin ‘istenmeyen kadını’ oldu.

Efnan ile Aziz’in evlenmelerine karşılık onların hayatlarından çıkmayan Dilruba, diziyi izleyenleri de zaman zaman kızdıran adımlar atıyor. Damla Sönmez, başarılı oyunculuğu ile Dilruba performansıyla beğeni toplasa da karakter antipati toplamaya başladı giderek!

Aziz dizisi için alınan şok ayrılık kararı! Başrol gidiyor! 8

Gelen son bilgilere göre ise dizideki Dilruba karakterinin sonuna geliniyor! Damla Sönmez’in 25. bölümde diziye veda edeceği konuşulmakta. Aziz dizisinin bu hafta 22. bölümü yayınlandı.

Üç bölüm sonra Dilruba karakterine veda edilecek kulis bilgilerine göre. Ancak Dilruba’ya ne olacağı merak konusu. Henüz bununla ilgili bir açıklama yok.

Resmi bir açıklama olmasa da sosyal medyada, Aziz dizisinden Damla Sönmez’in ayrılacağı konusu konuşulmaya başlandı bile. Bu arada Sönmez’in yurt dışında yeni bir projesi olduğu ile ilgili söylentiler de gündemde. Oyuncunun Türkiye’deki yayınına 14 Haziran’da başlayacak Disney Plus’la ile anlaşma ihtimali kuvvetli…

Aziz dizisi için alınan şok ayrılık kararı! Başrol gidiyor! 9

Damla Sönmez kimdir?

34 yaşındaki başarılı oyuncu Türkiye, Paris ve New York’ta tiyatro eğitimi aldı. Setlere 2004 yılında Camdan Pabuçlar isimli diziyle adım atan başarılı oyuncu 2014 yılında rol aldığı Güllerin Savaşı dizisiyle kariyerinin çıkışını yaptı. En son Çukur ve Saygı dizilerinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu ilk bölümünden bu yana Aziz dizisinde rol alıyordu.

Damla Sönmez başarılı sinema filmlerine de imza attı. 2009 yılında “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle 46. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Umut Veren Genç Yetenek”, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde “Genç Cadı” ödüllerini aldı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Damla Sönmez’in her projesi büyük bir heyecanla takip ediliyor.