Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi ile çok şaşırtan İlayda Alişan, romantik komedi dizisi Seversin ile dönüyor

Masumiyet dizisi ile çok şaşırtan İlayda Alişan, romantik komedi dizisi Seversin ile dönüyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan İlayda Alişan, Çukur dizisindeki Akşın rolü ile dikkatleri çekmişti. Dizideki performansının yanı sıra, Çukur izleyicisi için çok trajik bir şekilde ölen Akşın, dizinin unutulmayan karakterleri arasında yerini almıştı.

İlayda Alişan, Çukur’un ardından izleyiciyi oyunculuğu ile bir kez daha şaşırtan bir diziyle ekranlara geldi. Bu kez tecavüze uğrayan ve öldü sanılarak çöp kenarına atılan Ela’nın adalet mücadelesinin anlatıldığı diziyle geri döndü. Ela karakterindeki başarılı performansı, İlayda Alişan’ın kariyerinde bir başka çıkışı sağladı.

Masumiyet dizisi reytingleri yüksek olmadığı için erken final yaptı ancak İlayda Alişan, oyunculuğu ile akıllarda kalmayı başardı. Dram dizilerinde görmeye alıştığımız genç oyuncu, bu kez bir romantik komedi dizisiyle izleyenleri şaşırtmaya geliyor!

Masumiyet dizisi ile çok şaşırtan İlayda Alişan, romantik komedi dizisi Seversin ile dönüyor 8

Kanalların yaz sezonu yaklaşırken yazlık dizileri de birer birer ortaya çıkmaya başladı. Bu dizilerden birisi de Kanal D’nin Seversin isimli dizisi.

Bir süredir gündemde olan dizide İlayda Alişan, başrolü yine bir başka başarılı genç oyuncu Burak Yörük ile paylaşıyor. Yörük ve Alişan’ın hayranları, onları şimdiden yılın çifti olarak görmekteler. Burak Yörük de Baraj dizisindeki başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkmış ve ardından Aşk Mantık İntikam dizisindeki başarılı oyunculuğu ile de beğeni toplamıştı. İkiliyi birbirlerine çok yakıştıran hayranları, heyecanla diziden gelecek haberi bekliyordu.

Sonunda Seversin dizisinin çekimlerine başlandı. Bu da demek oluyor ki yaz aylarında ilk ekrana gelecek olan yazlık dizilerden birisi de Seversin olacak.

Masumiyet dizisi ile çok şaşırtan İlayda Alişan, romantik komedi dizisi Seversin ile dönüyor 9

Kış yayın sezonunun sonuna yaklaşılırken yaz dizileri için ekipler yavaş yavaş sete çıkmaya başladı. Sete çıkan en son dizi Kanal D’nin yaz dizisi Seversin oldu.

Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

İlginç bir hikayeye sahip olan ve yaz dizilerini konu alan Seversin dizisinde genç kızların romantik prensi oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesi anlatılacak. Seversin, dizi setlerinin perde arkasını anlatmasıyla da dikkat çekecek.