Ana sayfa Sosyal Medya Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri ile kariyerinde önemli bir süreç yaşayan Enver, ardından Babil’de oynamıştı. Bu dizisi fazla sürmeyen oyuncu, uzun zamandır ekranda yok.

Oyuncu bu sezon tiyatro sahnesine çıkma kararı aldı bir süre önce. İstanbullu Gelin’de birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar’ın yanı sıra genç oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da bulunduğu oyun, büyük ilgi gördü.

Biletleri hızla tükenen Sırça isimli oyun için tiyatro sahnesindeki performansı ile beğeni toplayan oyuncu, bir süre önce de Netflix için çekilen filmiyle gündeme geldi.

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı 11

Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde oynadığı Sen Yaşamaya Bak isimli dram filmi, kimi çevreler tarafından eleştiriler alırken, özellikle yurt dışı izlemelerde dikkat çekmesi ve konuşulması da gündeme geldi.

Ekranlarda olmasa da yoğun bir süreç yaşayan Aslı Enver’in bir fırsatını bulup annesi ve ablasıyla bir seyahate gittiği de yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Oyuncu, annesi Dilek Enver ve ablası Anıl Hıybeti Enver ile eğlenceli vakitler geçirdiği gezisinden keyifli anlarını hayranlarıyla da paylaştı instagram hesabından.

Enver’in hayranları, oyuncunun annesine çok benzediğini de söylüyorlar mesajlarında. İşte Aslı Enver’in tatilinden paylaşımları…

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı 12

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı 13

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı 14

Sen Yaşamaya Bak filmiyle konuşulan Aslı Enver, annesi ve ablasıyla tatile çıktı 15