Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi?

Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de dün akşam sezon finali yapan Aziz dizisi, bir süredir düşük reytingleri nedeniyle kanalın final yapma olasılığı yüksek yapımı olarak konuşuluyordu. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas’ın rol aldıkları diziyi izleyenler, merakla verilecek kararı bekliyordu.

Bir süredir final mi yapacak, devam mı edecek soruları arasında izleyici heyecanla verilecek kararı bekledi. Ramazan ayında dizinin reytinglerinin iyice düştüğü gözlendi. Ancak pek çok diziyle birlikte yaşanan bu durum, Ramazan’ın bitmesiyle birlikte değişeceği düşüncesiyle kanalın da beklemesine neden oldu.

Bu süreçte dizinin başrolü Murat Yıldırım’a bu soru soruldu. Oyuncu da final yapıp yapmayacaklarını bilmediklerini, gelecek reytinglere göre kanalın karar vereceğini söylüyordu. Murat Yıldırım bile sezon finali mi yapacak, final mi yapacak dizi emin değildi.

Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi? 10

Hal böyle olunca izleyenler için de zor bir bekleyişe döndü bu durum. Ancak hafta içinde Aziz dizisinin tanıtımının yayınlanması ile birlikte izleyenlerin içine de su serpti. Dizinin yeni bölüm fragmanı ‘sezon finali’ ibaresiyle verilirken, Show TV’nin sosyal medya hesaplarından da sezon finali olduğu belirtilmekteydi.

İşin kamera arkasında ise başka bir gerçek söz konusu. Aziz dizisinin reytingleri her ne kadar beklenenin altında gelse de kanal diziyi ikinci sezonda da devam ettirme kararı verdi. Bunun nedeni ise Aziz’in yurtdışında ilgi görmesiydi. Mayıs ayında reytinglerin beklenip karar vereceği söylenirken düşük reytinglerden memnuniyetsizlik de anlaşılıyordu. Ancak bu süre zarfında dizinin bazı ülkelerde ilgi görmesi üzerine kanal devam etme kararı aldı.

Mayıs ayında reytingleri kötü giden Aziz dizisinde final olacağı gündeme gelmişti. Hatta 28. bölümde bitirileceği konuşulmuştu. Ancak son dakika karar değişikliği ile devamına karar verildi. Bu kararın arkasında ise yurt dışı satışlarının iyi gitmesi etkiliydi.

Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi? 11

Show TV’den yapılan duyuruya göre Aziz dizisini, Balkan ülkeleri başta olmak üzere, hem Ortadoğu hem de Güney Amerika’da çok başarılı satışlar elde etmekte. Yurt dışında birçok ülkede merak uyandıran dizinin devam etmesi de bu ilgiden kaynaklıydı.

Aziz dizisine farklı ülkelerden gelen taleplerden sonra Show TV, yeni bir karar almış ve dizinin bir sezon daha devam etmesi yönünde kararını değiştirmişti. İşte son dakika alınan bu karar ile birlikte dün akşam ekrana gelen 28. bölümle sezon finali yapıldı. Bu kararın ardından da sezon finali de olması sebebiyle ekip küçük bir kutlama gerçekleştirdi.

Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi? 12

Sezon çekimlerinin bitmesi ve yeni sezonda da dizinin devamı yönünde verilen karar, tüm oyuncular ve kamera arkasındaki çalışanlarla birlikte kutlandı. Bu küçük kutlamada kısa bir süre önce diziden ayrılan Damla Sönmez de yer aldı.

Aziz dizisi resmen direkten döndü! Finale giden dizinin akıbetini bakın ne değiştirdi? 13