Ana sayfa Dizi Haberleri Latin Amerika ülkelerinde Sen Çal Kapımı çılgınlığına bir yenisi eklendi!

Latin Amerika ülkelerinde Sen Çal Kapımı çılgınlığına bir yenisi eklendi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de bir yaz dizisi olarak yayınlanmaya başladığında kimse böylesi bir başarıyı beklemiyordu! Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, reytingleriyle kanalın yüzünü güldürünce sezonda da devam etmişti. Her ne kadar reytingleri sonradan düşse de sosyal medyadan öylesine bir destek aldı ki dizi bir sonraki yaz da devam etti.

2021 yılı Eylül ayında ekrana veda ettiğinde ise izleyicinin hiç tahmin etmediği gelişmeler yaşanmaya başlandı! Sosyal medyanın gösterdiği ilgi, dizinin başka ülkelerde yayınlanmaya başlamasından sonra giderek arttı. Tam 85 ülkede gösterilen diziyle ilgili dünyanın farklı ülkelerinden bambaşka ilginç haberler gelmeye başladı.

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde diziye ve başrol oyuncularına gösterilen ilgi, giderek büyüdü ve büyümeye devam ediyor. İtalya’da adına kitap yazılan dizinin kahramanları Eda ve Serkan’ın aşkı, DVD ve e-kitap olarak da yayınlandı.

Latin Amerika ülkelerinde Sen Çal Kapımı çılgınlığına bir yenisi eklendi! 8

Hatta Brezilya’da bir üniversite öğrencisinin Türk dizilerine olan ilgi hakkındaki yazısında Sen Çal Kapımı dizisinden de bahsedildiği gündeme geldi. Kırdığı izlenme rekorlarıyla dünyanın pek çok ülkesinde hala konuşulmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinden gelen son haber de yine mutlu etti.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen dizi oldu. Kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı!

Latin Amerika ülkelerinde Sen Çal Kapımı çılgınlığına bir yenisi eklendi! 9

Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan Sen Çal Kapımı’nın hikayesi şöyleydi: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.