Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi reytinglerde izleyiciden büyük bir tokat yedi!

Aziz dizisi reytinglerde izleyiciden büyük bir tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Aziz dizisinin 21. bölüm reytinglerini görenler şaşkına döndü. Bugüne kadar tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde reytingler alabilen dizinin durumu bir anda değişti…

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış ve Damla Sönmez ile çok etkili bir kadroya sahip olan Aziz dizisinde reytingler şimdiye kadar ki en düşük noktasına geriledi.

15 Nisan Cuma akşamı yayınlanan dizinin 21. bölümü tüm kişiler kategorisinde günü altıncı olarak tamamlarken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncülük elde edildi. Dizinin sıralama bakımından geçen haftalara oranla biraz gerilediği görülürken, reytingler ise 3’lü oranlarda gerçekleşti.

Daha önce 4 ile 5’li oranlarla ilerleyen dizideki bü büyük düşüşün çeşitli nedenleri var. Hem Ramazan ayının etkisi hem de havaların biraz ısınması izleyicileri ekrandan kaçıran noktalar oldu.

Ancak bazı dizi hayranlarına göre ise Aziz dizisinin hikayesine yönelik bir tepkinin sonucu olarak reytingler düştü.

Dilruba karakterinin öne çıkartılmasına kızan izleyiciler, bu reyting düşüşünün senaristlerin hatası olduğunu düşünüyor. Dilruba ile Pierre karakterlerinin fazla sahnesinin bulunduğunu belirten Aziz izleyicileri hikayenin ana öğesinin kaçırıldığını düşünüyor.

Aziz ve Efnan karakterlerinin öne çıkartılması gerektiği fikrindeki bazı izleyiciler, senaristlerin Dilruba ısrarının da bazı seyircileri diziden kaçırttığını düşünüyor.