Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrolündeki Alparslan dizisi devam edecek mi?

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrolündeki Alparslan dizisi devam edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleyebilmek için pazartesi günlerini heyecanla bekliyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin akıbetini de hayranlar çok merak ediyor.

Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan projenin ilk döneminde Büyük Selçuklu Devleti’nin Sultan Melikşah dönemi anlatılmıştı. Ancak ikinci sezonda hikaye geriye doğru gitti ve Melikşah’ın babası Sultan Alparslan dönemi izleyicilerin karşısına çıktı.

Barış Arduç çok başarılı bir performans ortaya koyarak yeniden dizi setlerinde yer aldı ve hayranlarını da mest etmeye devam ediyor. Sultan Alparslan rolünü başarıyla canlandıran oyuncu, başroldeki partneri Fahriye Evcen ile de iyi bir uyum yakaladı.

4 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine Akça Hatun karakteri ile dönen Fahriye Evcen de hayranlarının memnun olduğu bir sezonun sonuna doğru geliyor.

Birçok dizi hayranı reyting rekorları kıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin akıbetini merak ediyor. Dizinin bu döneminin 3 sezon süreceğine yönelik ilk bilgiler geçen yıl ortaya çıkmıştı. İlk sezonun sonuna doğru geliyoruz ve Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin gelecek sezonda da devam etmesine yönelik güçlü bir beklenti var. 27. bölümü ile birlikte bu sezonu da tamamlayacak olan dizinin ekibi, yeni sezon için de güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

TRT1’in de diziden çok memnun olduğunu ve iki sezon daha sürmesi durumunda güçlü reytinglerle yoluna devam edebilecek bir hikayenin oluşturulduğunu da söylemek lazım.

Büyük Selçuklu İmparatorluğu’na yönelik Türkiye’de büyük bir ilgi var ve bu konuyu da TRT1 çok iyi görerek, önemli bir eksikliği kapatan bir dizi ortaya koydu.

İzleyiciler de yoğun bir ilgi göstererek Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bu sezon pazartesi akşamlarının zirvesine yerleştirdi. Gelecek sezonda da benzer bir durum görebiliriz.