Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile ilgili iddia, Hande Erçel ile ayrılık konusuna başka bir boyut getirdi!

Kerem Bürsin ile ilgili iddia, Hande Erçel ile ayrılık konusuna başka bir boyut getirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gözde çift olarak bir süre gündemden düşmeyen Kerem Bürsin ve Hande Erçel, şu sıralar ise ayrılık haberleriyle sık sık konuşuluyor. İkili sosyal medyada da birbirlerini takipten çıkmalarına karşılık hala isimleri birlikte anılmakta.

Ayrılığın ardından her ünlü ayrılığında olduğu gibi ‘aldatma’ şüpheleri de dillendirildi ancak ikili sessiz sedasız ayrıldı. Kimseye bir açıklama yapmayan Erçel ve Bürsin adına da çok konuşuldu, çok sözler söylendi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, şu sıralar farklı isimlerle de gündeme geliyor. Yeni aşk iddiaları da magazinin gündeminden düşmüyor. Son olarak ortaya atılan iddia ise bir başka boyut getiriyor bu ayrılığa!

Her ne kadar hayranlarına pek inandırıcı gelmese de Kerem Bürsin’in İspanya Malaga’da düzenlenen festival sonrasında bir aşk iddiası ile anılması, son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Oyuncu, festivalde büyük coşkuyla karşılanmış, sanat dünyasından pek çok isimle bağlantıya geçmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra yurtdışında daha büyük bir ilgiyle karşılanan oyuncu, İspanya’da da Hollywood starı gibi hayranlarından yoğun bir ilgi görmüştü. Burada bazı iş birliği adımları attığı ifade edilen oyuncu, Antonio Banderas ile Malaga festivalinde karşılaşmış ve iletişim kurmuştu. Kerem Bürsin’in ayrıca Stephanie Cayo ile tanıştığı ve birlikte olduğu yolunda haberler de gündeme geldi bu ziyaretle.

Kerem Bürsin ile ilgili iddia, Hande Erçel ile ayrılık konusuna başka bir boyut getirdi! 8

Stephanie Cayo meselesinde dikkat çeken durum ise, Hande Erçel ile aşk yaşadığı dönemde Cayo ile tanıştığı şeklinde haberlerin basına yansıması oldu. Bu durum Kerem Bürsin’in Erçel ile ilişkisi varken Cayo ile onu aldatmış olduğu şeklinde bir duruma da işaret etmekte bu iddialarla. Ancak tabii ki iddianın ötesine geçemeyen bu durum sadece dedikodu olarak kaldı.

Üstelik hayranları da Kerem Bürsin’in aşk yaşamı ile ilgili bir gizlilik tavrı içine girmeyeceği konusunda emin. Kişiliğinden kaynaklı bir aldatma girişimine kimse de inanmıyor.

Kerem Bürsin ile ilgili iddia, Hande Erçel ile ayrılık konusuna başka bir boyut getirdi! 9

Kerem Bürsin’in şu sıralar tamamen işine konsantre olduğu ve yeni projeler için görüşmelerini sürdürdüğü de biliniyor. Stephanie Cayo ile de bir ilişkisinin olmadığı şeklinde bazı bilgiler de başka kaynaklardan gelmekte.

Oyuncunun son dönemde uluslararası alanda kazandığı başarı ile birlikte farklı iş birlikleri için atılım yaptığı bir süreçte yeni sürprizler de gelebilir.