Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi son ana kadar direndi ama final kararı kaçınılmaz bir son oldu!

Aziz dizisi son ana kadar direndi ama final kararı kaçınılmaz bir son oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Simay Barlas ikilisinin öne çıktığı Aziz dizisinin akıbetini herkes merak ediyordu. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizi için Ramazan ayına kadar geçen süreçte iyi reytingler geldiği için sorun yoktu… Ancak hem Ramazan ayındaki izleyici düşüşü hem de havaların ısınmasıyla birçok dizinin reytinglerinin düşmesi dikkatlerden kaçmadı. Nisan ayına kadar iyi gelen Aziz dizisi, ne yazık ki, son 2 aylık süreçte düşük reytingler aldığı için ikinci sezon onayını alamadı.

Geçen sezon Ramo dizisi daha iyi reytingler aldığı halde Show TV tarafından yayından kaldırılmıştı. Aziz dizisi de aynı akıbete uğradı. Murat Yıldırım geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada dizinin Mayıs ayındaki performansına göre karar verileceğini duyurmuştu.

Ne yazık ki, Aziz dizisi hayranları final kararı ile çok üzüldü. Dizinin 28. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Aziz dizisinde şimdiye kadar 27 bölüm yayınlandı ve gelecek hafta ekrana gelecek olan 28. bölüm aynı zamanda final olacak.

Damla Sönmez’in önceki hafta ayrıldığı Aziz dizisinde, 3 Haziran Cuma akşamı final yapılacak ve şimdiden finalde neler olacağı büyük merak konusu oldu.

Murat Yıldırım hayranları ise şimdiden ünlü oyuncunun gelecek sezon da yeni bir diziyle ekranda olması gerektiğini belirten yorumlar yapmaya başladı. Disney Plus’ın da sektöre adım atması ile birlikte Murat Yıldırım’a yapımcılardan çok sayıda teklif gelecektir.