Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılacak ve kalacak oyuncular belli olmaya başladı! İşte merakla beklenen detaylar!

Yasak Elma dizisinde ayrılacak ve kalacak oyuncular belli olmaya başladı! İşte merakla beklenen detaylar!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk bölümü Mart 2018’de yayınlanan Yasak Elma, absürt karakterleri, entrika dolu sahneleriyle 5. Sezonunu başarıyla tamamlamaya hazırlanıyor. Verilecek bir aradan sonra Eylül ayında yeniden ekrana gelecek olan Yasak Elma’da bazı önemli isimler diziden ayrılırken, beğenilen ve ilgiyle izlenen bazı ana karakter dizide kalmaya devam edecek.

İlk yayınlandığı dönemde dram dizisi olarak bambaşka bir konuya sahip olan Yasak Elma, ilerleyen süreçte, absürt komedi türünde bir yapıma evrilmişti. Entrikası ve gülmesi bol dizi, her hafta izleyicilere “bu kadar da olmaz” dedirterek farklı bir heyecan yaşatıyor.

Yasak Elma’nın başrollerinde yer alan Şevval Sam ve Eda Ece, dizinin ilk bölümünden beri yer alan iki oyuncu. Diziden pek çok isim gelip geçti fakat ikili dizinin başrolü olarak kalmaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisinde ayrılacak ve kalacak oyuncular belli olmaya başladı! İşte merakla beklenen detaylar! 7

Dizide Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, geçen sene Savaşçı dizisinden transfer olup hayranlarına bir sürpriz yapmıştı. Fakat hayranları bu karakterde yer almasını yadırgadılar ve oyuncuya çok fazla da destek vermediler. Yasak Elma’da iki sezondur yer alan oyuncu Haziran ayında yapılan sezon finali ile diziden ayrılacak.

Şevval Sam ile Biran Damla Yılmaz ise daha önce yaptıkları açıklamalarla diziye devam edecekleri izlenimini vermiştiler. Bu ikili son alınan haberlere göre dizide devam etme kararı aldılar.

Henüz yeni sezon hikayesi tamamlanmadığı için diğer ayrılıklar ve kadroda kalacak oyuncular önümüzdeki günlerde netleşecek.