Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde ayrılık sonrası yepyeni bir döneme hazır olun!

Aziz dizisinde ayrılık sonrası yepyeni bir döneme hazır olun!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan Aziz dizisinin hikayesine yönelik olarak yeni bir dönemin başladığına şahit olacaksınız. 30 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 23. bölümü diziyi baştan bu yana getiren Eda Tezcan, ayrıldı… Senarist değişikliği sonrasında yeni bölüm yepyeni bir dönemin de başladığını belirtmek gerekiyor.

Murat Yıldırım’ın da bu senarist değişikliğinden memnun olduğu bilgileri geliyor. Yeni senarist Ali Onur Sütsataner’ın hikayeyi nereye taşıyacağının ilk ilklerini 23. yeni bölümde bulacaksınız. Bu nedenle de yeni bölüm yeni bir dönemin başlangıcı olduğu için daha çok merakla bekleniyor. Ayrıca 25. bölümden itibaren de Dilruba karakterinin artık hikayede olmayacağı yönünde bilgiler geldi. Damla Sönmez’in ayrılacak olması da dizideki gidişatı çok etkileyecek.

23. bölüm fragmanında çocuğu için Hatay’dan gitmeye karar veren Dilruba’nın yola çıktığı tanıtımda Adem, öfkeyle Dilruba’yı arıyor. Sokak arasında bir gencin Aziz’e zarf verdiği anlar dikkat çekerken Fransızların posta arabasının soyulması heyecanı artırıyor.

Aziz dizisinde ayrılık sonrası yepyeni bir döneme hazır olun! 7

Posta arabasının soyulduğunu öğrenen Pierre büyük bir öfke yaşarken, “Bir Robin Hood var!” sözleri bu kişinin kim olduğuna dair akıllarda soru işareti oluşturuyor. Aziz Payidar’ın karşısına çıkan gizemli adamın kim olduğu ve dengeleri nasıl değiştireceği ise büyük bir merak konusu oluyor.

Aziz’in karşısına çıkan gizemli bir adam hiç beklenmedik şekilde Aziz’e yeni bir görev teklif eder. Aziz bu görevi vatan aşkıyla kabul ederken birçok şeyi arkasında bırakmak zorunda kalır. Efnan ise olanlardan habersiz Aziz’in gizlediği sırrın peşinden giderken Pierre seçimlere hile karıştırmak için akla gelmeyecek bir plan yapar.

Bu planı öğrenen Aziz ise onu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olurken şehirden ayrılmak üzere olan Dilruba ise Adem yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor. Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!