Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız eşinden sessiz sedasız boşandı!

Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız eşinden sessiz sedasız boşandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2007-2011 yılları arasında Kanal D’de ekranlara gelen Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, Avlu dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Ceren Moray, son olarak Yalancılar ve Mumları adlı diziyle ekranlara gelmiş; ancak dizi sadece beş bölüm sonra final yapmıştı.

Ünlü oyuncunun 2017 yılında evlendiği Fransız eşi Nico Burn’dan boşandığı ortaya çıktı. Daha geçtiğimiz aylarda eşi ile objektiflere yansıyan oyuncu muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Fransızca öğrenmek için bir süre önce Fransa’ya giden ve orada yaşayan oyuncu Fransızcanın çok zor bir dil olduğunu anlatmıştı.

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; ünlü oyuncunun sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Çiftin, evliliklerini yürütemediği ve bu yüzden anlaşmalı olarak ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Ceren Moray Fransız eşinden sessiz sedasız boşandı! 7

Ceren Moray bir röportajında eşi Nico ile nasıl tanıştıklarını şöyle anlatmıştı; “Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Ertesi gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak arası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette kötü İngilizcemle konuşmaya çalıştım.”

Ceren Moray ve Nico Burn 2017  yılında evlendi. Ünlü oyuncu katıldığı YouTube’da yayınlanan bir programda Nico Brun ve ailesiyle konuşabilmek için annesi Hülya Moray’ın  Fransızca, babası Celal Moray’ın da İngilizce dersi aldığını anlatmıştı.

Ceren Moray,  “Tanışma yemeğinde kimse babama adını ve yaşını sormayınca sinirlendi. Masaya vurarak  ‘My name is Celal. I’m 50 years old’ diye bağırdı. Nico’nun babasına Fransız ünlülerin adını söyleyip durdu” açıklamasıyla da izleyenleri güldürmüştü.