Ana sayfa Dizi Haberleri Bu çift çok konuşulur! Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay Kanal D’nin yeni dizisiyle geliyor!

Bu çift çok konuşulur! Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay Kanal D’nin yeni dizisiyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biri son dönemin dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncusu, diğeri yeteneğini çoktan kanıtlamış aykırı bir ismi. Ozan Dolunay ve Berrak Tüzünataç’tan bahsediyoruz. İki iddialı isim yeni bir dizide partner olmaya hazırlanıyor.

Kanal D’nin yeni dizisi Hayallerim, Babam ve Ben için hazırlıklar sürüyor. Yapım, bir yaz dizisi olarak ekrana gelmeyecek. Focus Film tarafından çekilecek dizinin eylül ayına doğru yayınlanması bekleniyor.

Yeni dizinin başrollerini ise son yılların en iddialı isimlerinden ikisi paylaşacak. Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay, Hayallerim, Babam ve Ben dizisinin başrollerini paylaşacak. İkilinin nasıl bir çift olacağı şimdiden büyük bir merak konusu. Yeni dizide Ozan Dolunay bir sosyal medya fenomenini, Berrak Tüzünataç ise onun menajerini canlandıracak.

Bu çift çok konuşulur! Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay Kanal D’nin yeni dizisiyle geliyor! 7

Kanal D’nin yeni dizisinin senaryosu sana önce çok ses getiren Fazilet Hanım ve Kızları ile Güllerin Savaşı dizilerinin senaristi Sırma Yanık tarafından kaleme alınacak. Oyuncu görüşmeleri hala devam eden dizinin yönetmen koltuğunda ise en son Kanunsuz Topraklar’ı yöneten başarılı isim Cevdet Mercan oturacak.

Ozan Dolunay son yılların en çok dikkat çeken oyuncularından biri. Özellikle unutulmaz dizi Zalim İstanbul’da canlandırdığı Cenk karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan oyuncu ardından rol aldığı İyi Günde Kötü Günde ve Misafir dizileriyle istediği başarıyı yakalayamadı.

Televizyon izleyicisinin karşısına ilk olarak 2005 yılında Ödünç Hayat dizisiyle çıkan Berrak Tüzünataç ise Elveda Rumeli, Ezel, Muhteşem Yüzyıl gibi çok başarılı televizyon dizilerinde rol aldı. Fi ve Dip isimli internet dizilerinde de başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

En son 2020 yılında çekilen Biz Böyleyiz isimli filmde rol alan Berrak Tüzünataç, o günden bu yana dizi setlerinden uzaktaydı. Güzel oyuncu en son 2019 yılında rol aldığı Kurşun dizisinden üç yıl sonra yeniden bir televizyon dizisi için sete çıkmaya hazırlanıyor.