Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde herkesi şaşkına çeviren ama çok da mutlu eden yeni karar!

Aziz dizisinde herkesi şaşkına çeviren ama çok da mutlu eden yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında final yapması beklenen Aziz dizisinin devam edeceğine yönelik ilk işaret Show TV tarafından verildi. Yayınlanan fragmanda Aziz dizisinin sezon finali yapacağı bilgisi yer alıyor. Ancak daha önce kulislere yansıyan bilgilerde dizinin final yapmasına karar verildiği anlaşılmıştı.

Murat Yıldırım ve Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı ve çok da etkili bir hikayesi bulunan Aziz dizisi, 28. bölümü ile Cuma akşamı ekranda olacak. Show TV’den gönderilen açıklamada “Aziz, sezon finaliyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de” şeklinde bilgi bulunuyor. Birçok izleyici bu duruma şaşıracak ama sevinecektir aynı zamanda.

Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının öncesindeki süreci anlatan Aziz dizisi izleyicileri 1930’lu yıllara götürdü. İyi bir sezon geçiren dizinin reytinglerinin son dönemde düşmesi bir talihsizlik oldu. Dizinin final yapacağı haberleri de moral bozmuştu ama son dakika kararı ile anlaşılan Show TV hikayenin devam etmesini istiyor. Ancak yaz döneminde karar değişir mi, işte bu da bilinmiyor.

Peki sezon finalinde neler yaşanacak? Kenan’ın işlediği suçlar açığa çıkınca Payidar ailesi büyük bir şaşkınlık ve öfke yaşarken Adem’in Kenan’ı öldüreceğinden bahsetmesi gerilimi artırıyor. Aziz, Pierre tarafından alıkoyulan gazeteci Zehra’yı kurtarmak için harekete geçerken tuzağa düşüyor. Maskeli adam kılığında Pierre’e yakalanan Aziz’in ne yapacağı heyecanla bekleniyor.

Dizinin kadrosunda; Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı Aziz dizisi görüşe bakılırsa yaz arası verecek ve Eylül’de yenilenmiş bir şekilde yoluna devam edecek.