Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz, Yargı’ya gözyaşlarıyla veda etti!

Pınar Deniz, Yargı’ya gözyaşlarıyla veda etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz kış sezonunun en başarılı dizisi hiç kuşkusuz Kanal D’de yayınlanan Yargı oldu. Sıra dışı ve heyecanlı hikayesi, başrollerdeki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun müthiş uyumu Yargı’yı başarıya taşıyan unsurlar oldu. Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle yaz tatiline giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz Yargı’ya gözyaşlarıyla veda etti.

Yargı dizisi pazar akşamı yayınlanan 34. bölümüyle sezona veda etti. Son bölüm yine büyük tartışmaları beraberinde getirdi. Farklı etiketlerle gün boyu sosyal medyada gündem olan Yargı dizisi reytinglerde de birinci olarak müthiş bir sezon finaline imza attı.

Posta gazetesinin haberine göre Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz, dizinin sezon finali bölümünde bol bol gözyaşı döktü. Pınar Deniz’in final sahnesinde ise Ilgaz’ı canlandıran rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’na sarılıp ağladığı öğrenildi.

Pınar Deniz, Yargı’ya gözyaşlarıyla veda etti! 7

Yargı’nın pazar akşamı yayınlanan final bölümünün son sahnesinde Ceylin ve Eren arasında yaşanan sahneden Ilgaz’ın öldüğü ve hatta Ceylin tarafından öldürüldüğü anlaşılıyor. Herkes sezon finalinde gördüğü düğün sahnesiyle çiftin mutluluğa ulaşacağını sanırken Ilgaz’ın Ceylin tarafından öldürülmüş olma ihtimali herkese şok yaşattı.

Ilgaz’ın olmadığı bir Yargı’yı seyretmeyeceklerini söyleyen izleyiciler bu durumu sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla protesto etti. Ilgaz’ın ölümüne inanmayan izleyiciler de vardı. Onlara göre söz konusu sahnede Eren, “Ilgaz’a nasıl kıydın?” cümlesini mecazi anlamda kullandı. Yani izleyiciye göre aslında Ilgaz’ın ailesinden Metin ya da Çınar öldürüldü ve Ilgaz bu duruma üzüldüğü için bu cümleyi kurdu.

Bu durum Yargı’nın ikinci sezon sonunda final yapma ihtimalini akıllara getirdi. Baş karakterin olmadığı bir dizi düşünülemediğine göre Yargı’nın ikinci sezon hikayesi Ilgaz’ın öldürülmesine kadar devam edecek ve dizi ikinci sezon sonunda final yapacak. Ancak elbette final kararını reytingler belirleyecek. Dolayısıyla eğer ikinci sezonda da reytingler iyi giderse Ilgaz’ın öldüğüne inanmayan izleyicinin iddiası doğru çıkacak ve Yargı üçüncü sezona da devam edecek.