Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ın son tavrı ayrılığa memnun olduğunu hissiyatı yarattı!

Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ın son tavrı ayrılığa memnun olduğunu hissiyatı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisinde hikayede yaşanan düşüş ve heyecan eksikliği, son dönemde düşen reytinglere neden olmuştu. Bu noktada da yapımcıdan yeni bir adım geldi ve senarist değişikliği yaşandı.

Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisi sezona çok iyi başlayan bir yapım oldu. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının öncesinde geçen hikaye izleyicileri 1930’lu yıllara götürdü. Murat Yıldırım; Simay Barlas ve Damla Sönmez üçlüsü de başrollerde yer aldı. Dizinin geçtiğimiz haftalara kadar performansı iyi olsa da senaryoya yönelik ciddi eleştiriler sosyal medyada bir süredir devam ediyordu.

Aziz dizisinde Damla Sönmez’in Dilruba karakterinin geri planda kalması ve oyuncunun hikayeden ayrılacağının ortaya çıkması, hayranlarını sevindiren bir gelişme oldu. Başrol oyuncusunun ayrılığına sevinen bir izleyici kitlesi demek, hikayede sorunlar olduğunu da gösteren bir başka örnek..

Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ın da senaryodan pek memnun olmadığı ve gidişattan rahatsız olduğu yönünde kulis bilgileri yansımıştı. Dizinin senaristi Eda Tezcan, 22. bölümün kendisi için son olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın son tavrı ayrılığa memnun olduğunu hissiyatı yarattı! 9

Senarist Eda Tezcan, “Aziz izleyen herkese sonsuz teşekkürler. 22 benim için son bölümdü. Aziz’e veda ediyorum. Yeni işlerde yeniden buluşmak üzere…” mesajıyla diziden ayrıldığını duyurdu.

Bu mesajın altına yapılan yorumlarda da Aziz dizisi hayranlarının hikayeye yönelik eleştirilerini ve senariste tepkilerini görebilirsiniz.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın son tavrı ayrılığa memnun olduğunu hissiyatı yarattı! 10

Murat Yıldırım’ın senarist Eda Tezcan’ı sosyal medya hesabında takipten çıkması da bir tavır olarak dikkatleri çekti. Eda Tezcan’ı takipten çıkması oyuncunun bu ayrılığa memnun olduğu hissiyatını verirken, bu yolla da memnuniyetsizliğini dile getirmek istemiş olabileceği düşüncesini akla getirdi.

Ali Onur S imzasını taşıyan 23. bölüm senaryosu merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden fragman yayınlanmaması da izleyicilerin dikkatini çekti. Hikayeyi başından itibaren bu noktaya getiren senariste yönelik tepkiler de artık dinecektir. Ali Onur S.’nin 23. bölümde hikayede nasıl yenilikler yapacağı da merakla bekleniyor.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın son tavrı ayrılığa memnun olduğunu hissiyatı yarattı! 11

Murat Yıldırım’ın yeni senarist ile çalışmayı arzu ettiğini de gazeteci Birsen Altuntaş, duyurdu. Damla Sönmez’in ayrılacak olmasının yanı sıra dizideki senarist değişikliğinin sonuçları da merak ediliyor. Aziz, son bölümde yaşanan ciddi reyting düşüşü sonrası ikinci sezon için de akılları karıştırdı. Önümüzdeki 4-5 bölüm dizinin gidişatı noktasında büyük önem taşıyor.