Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? Sadakatsiz dizisine ne oldu?

Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? Sadakatsiz dizisine ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile göz dolduran Sadakatsiz dizisi geçen hafta 57. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.Dizinin bu hafta ve gelecek hafta ekrana gelmeyeceği ortaya çıktı. Kanal D’nin yayın planlamasında da 27 Mayıs Çarşamba akşamı bir sinema filmi gözüküyor…

Sadakatsiz dizisi hayranları ise neler olduğunu merak ediyor… Bugüne kadar çok başarılı işlere imzasını atan ve çok iyi reytingler alarak çarşamba akşamlarına damga vuran Sadakatsiz dizisi, yurt dışına da açılmış ve çok etkili sonuçlar elde etmişti. Ancak hikayenin de sonuna gelindi… Dizinin finalinin 60. bölümde olacağı biliniyordu.

Sadakatsiz dizisinde final planlaması ortaya çıktı ve kalan üç bölümün yayın tarihleri de netleşti… 27 Nisan ve 4 Mayıs tarihlerinde dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizi hayranları zaten fragman paylaşılmayınca bir sıkıntı olduğunu fark etmişti. Gelen bilgiler ise ekibin son 3 bölümü özenli bir şekilde çekmekte olduğu ve Mayıs ayı içinde de dizinin final yaparak ekrana veda edeceğini gösteriyor.

Sadakatsiz dizisi 11 Mayıs’ta 58. bölümü ile birlikte ekranda yeniden yerini alacak. 18 Mayıs’ta 59. bölümünü izleyeceğiniz dizi, 25 Mayıs’taki 60. bölümle birlikte de final yaparak izleyenlerine veda edecek.

Dizinin hayranları ise son 3 bölümün çok etkili olmasını bekliyor. Ekibin de yoğun bir şeklide son 3 bölüm için çalışmakta olması, dizinin unutulmayacak bir final yapacağını gösteriyor.