Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisinden beklenen haber geldi!

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir Zamanlar Çukurova dizisi Atv ekranında dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı’nın başrollerinde oynadığı dizinin ilk başladığı günden bu yana takipte olan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk sezonundan bu yana başrol oyuncularından Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi güçlü isimlerin vedasına rağmen önemli bir kan kaybetmeyen, yerlerine gelen oyuncuların da katkısıyla her seferinde küllerinden doğan dizi için kaçılmaz son yaklaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda 140. bölümde final yapacağı gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili daha sonra dizinin yeni sezonda da devam edeceği iddiası kulislerde konuşulmaya başlanmıştı.

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisinden beklenen haber geldi! 7

Dizi devam etse de başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un anlaşması nedeniyle diziye veda etmeyeceği biliniyor. Son gelen bilgiler dizinin kesin olarak 141. bölümde final yapacağı yönünde olsa da henüz yapımcı Tims&B’nin net bir açıklaması bulunmuyor.

Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova dizisini hem izleyip hem de sosyal medyada yorum ve eleştirilerde bulunan, dizinin hikayesindeki her detayı bilen ve her anını takip eden ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor.

Dizinin sadık kitlesi adım adım finale giden Bir Zamanlar Çukurova’nın final yapmasını hiç istemiyor çünkü yerine yeni bir dizi bulmakta zorlanacaklarını düşünüyorlar. Son durum yapımcıdan gelecek açıklama sonrasında netlik kazanacak.