Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde romantik anlar da var, öfke patlaması da var!

Aziz dizisinde romantik anlar da var, öfke patlaması da var!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 20 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Aziz ile Efnan’ın romantik anlarının ekrana geldiği tanıtımda Pierre’in yaşadığı öfke patlaması dikkat çekiyor.

Milan’ın “Sizi bu topraklardan söküp atacağız, iziniz bile kalmayacak!” sözleri üzerine gerilim yükselirken Pierre ile aralarında yaşanacaklar için nefesler tutuluyor. Tanıtımın şoke eden gelişmesi ise bir adamın Efnan’ı kaçırmaya çalışması oluyor. Efnan’a neler olacağı ve Aziz’in ne yapacağı merakla bekleniyor.

Aziz dizisinde geçen hafta yayınlanan 25. bölümün final sahnesinde büyük sürpriz yaşandı. İdare binasının önüne bağlanan eşkıyanın üstündeki levhada “Ben Pierre’in tetikçisiyim. Bir halk düşmanıyım” yazıyordu. Halk şok içinde manzaraya bakarken Milan, levhayı ve Aziz’in daha önce aldığı evrakları Pierre’in önüne atarak seçimlere hile karıştırdığını ve Türklerin üzerine atılan saldırıları onun düzenlediğini kanıtladı.

Aynı zamanda Galip’e verdiği yazılı taahhütname de diğer adayın kendi kontrolünde olduğunu gösterdi. Milan seçimle ilgili yürütülecek süreçte tüm yetkinliklerini elinden aldığını Pierre’e bildirdi. Hatay bundan sonra Aziz’e emanetti.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor: “Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”