Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu Yılın Kadın Oyuncusu seçildi!..

İrem Helvacıoğlu Yılın Kadın Oyuncusu seçildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Magazin Dergisi 18’inci yılını “Klass Ödülleri Gala Seremonisi” ile kutladı. Swissotel The Bosphorus İstanbul’da yapılan törende, alanının en ‘Klass’ isimleri ödüllendirildi.

Gcede iş, sanat, sağlık, güzellik, mücevher, mobilya ve Turizm gibi sektörlerin en başarılı ve alanında fark yaratan isimleri, 50 farklı kategoride ödül aldı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un gerçekleştirdiği gecede oyuncu İrem Helvacıoğlı Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu.

Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti. Gecede Tuvana Büyükçınar imzalı bir elbise giyen oyuncu güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

İrem Helvacıoğlu Yılın Kadın Oyuncusu seçildi!.. 8

İrem Helvacıoğlu paylaşımına; “Bu görkemli gece de beni ağırlayan ve ödüle layık gören Klass Magazin’e, gecede kendimi prenses gibi hissetmem için bu şahane ışıl ışıl elbiseyi bana hazırlayan güzel kadın ve güzel ekibe @tuvana_buyukcinar.

Yüzümün bu şahane ışıltısı için canım kadın @gamzeteq. Parıltımın tamamlanması için harikalar yaratan @ulseven çok kocaman teşekkür ederim hepiniz harikasınız!” yazdı.

İrem Helvacıoğlu Yılın Kadın Oyuncusu seçildi!.. 9

TV8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk adlı dizide başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu çok yakında Disney Plus’ta yayınlanacak ilk Türk dizisi Kaçış ile hayranlarının karşısına çıkacak.