Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisindeki evlilik sosyal medyada etkileşim patlaması yaptı!

Aziz dizisindeki evlilik sosyal medyada etkileşim patlaması yaptı!

tarafından ker_def

Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi ‘Aziz’in 17. bölümünde duygu dolu anlar yaşanırken heyecan da bir an olsun eksik olmadı. Efnan’ın tutuklanıp idamla yargılandığı bölümde Aziz, sevdiği kadını kurtarmak için her yolu denedi. Aziz ile Efnan’ın duygusal anları izleyicileri de derinden etkilerken sosyal medyada yüzlerce yorum aldı.

Sevilen çift sonunda evlendi, Aziz ise Efnan’ı idamdan kurtarmayı başardı ancak Pierre’in son hamlesi ile bundan sonra yaşanacaklar merak uyandırdı. Pierre, Aziz’e Dilruba’nın Adem ile kendisini kurtarmak için evlendiğini söyledi. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncuların sahnelerdeki performanslarına sosyal medyadan övgüler yağdı…

Aziz dizisindeki evlilik sosyal medyada etkileşim patlaması yaptı! 7

Aziz dizisinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Simay Barlas’ın öne çıktığı bu bölümde, izleyiciler hikayenin heyecanına kendilerini kaptırdı. Tüm kişiler kategorisinde günü yedinci olarak bitiren dizi, AB ve ABC1’de ise dördüncülükler elde etti. Reyting sonuçları her ne kadar bölümün hakkının verilmediği izlenimi sunsa da sosyal medyadaki etkileşim çok güçlüydü.

Heyecan dolu bölüm sosyal medyanın da gündemindeydi. Bölüm etiketi #AşıklarÖlmez Twitter Türkiye’de 6 saat 15 dakika, #Aziz ise 5 saat 5 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

17. bölümde Efnan ve Aziz’in imam nikâhı kıyıldı. Genç aşıkların duygusal sahnesi izleyenlerin de yüreklerine dokundu. İkilinin evliliği sosyal medyada da çok ses getirdi. #AzEf çifti 3 saat 20 dakika boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.