Ana sayfa Sosyal Medya Ve Özge Gürel – Serkan Çayoğlu çifti evleniyor! İşte nikah tarihleri…

Ve Özge Gürel – Serkan Çayoğlu çifti evleniyor! İşte nikah tarihleri…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılı Temmuz ayında yayınlanmaya başlayan ve 2015 yılının Kasım ayında final yapan romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi’nde tanışmıştı ünlü çift. O günden beri mutlu bir beraberlik yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin evlenmeye karar verdikleri öğrenildi.

Birbirlerine aşkları hala gözlerinden okunan çift, bir süre dizileri nedeniyle ayrı düşmüştü. Serkan Çayoğlu, çekimleri Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan TRT’nin Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alıyordu.

Bir süre önce final yapan dizi için uzunca bir süre adada kaldı oyuncu. Özge Gürel, bu süre içinde özlemini çektiği sevgilisini zaman zaman görmeye gitti ve sosyal medyadan da paylaşımlar yaptı. Çiftin bir süre öne evlenecekleri yönünde haberler de gündeme gelmeye başladı.

Hayranlarının büyük bir merakla takip ettikleri ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in başrolünde oynadığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinin tanıtımı için düzenlenen geceye katıldılar.

Ve Özge Gürel - Serkan Çayoğlu çifti evleniyor! İşte nikah tarihleri... 7

Şu sıralar Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinde rol almakta olan Özge Gürel, Aralık ayında dizisi final yapan sevgilisi Serkan Çayoğlu’na kavuşmaktan dolayı mutluluğunu aktararak “Biraz zor geçti ama atlattık” ifadesini kullandı.

Ayrılık sürecinin zor geçtiğini ve pandemi dönemine gelmesinin de durumu daha da zorlaştırdığını ifade eden Serkan Çayoğlu ise, ilk 6 ayda pek görüşemediklerini, sonraki süreçte daha sık görüşme şansı bulduklarını söyledi.

Bu arada merakla beklenen düğünleri konusunda gelen soruları da yanıtsız bırakmadı çift. Özge Gürel, yaz ayında düğünü yapacaklarının müjdesini verdi ve “Yavaş yavaş detayları belirliyoruz” diye konuştu.

Röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…